Η Nasa ετοιμάζει virtual reality που θα σας ταξιδέψει στην Άρη

Δεν είναι πολύ μακρυά που τα ράφια των καταστημάτων θα γεμίσουν με γυαλιά . Η θέλοντας να μπει στο παιχνίδι ετοιμάζει μία νέα playable αποστολή στο Άρη.

" data-medium-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/01/facebook0.jpg" data-large-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/01/facebook0.jpg" decoding="async" class="aligncenter wp-image-56031 size-full" src="https://cdn.iguru.gr/files/2016/02/mm1_story.jpg" alt="virtual reality" width="760" height="428">

Η NASA, σε συνεργασία με το φοιτητή του MIT Sydney Do και το media Fusion, κατασκευάζει μια virtual reality εμπειρία στον Άρη. Το πρόγραμμα θα είναι συμβατό με τα γυαλιά Oculus Rift και HTC Vive VR που αναμένονται σύντομα στα καταστήματα.

Επίσης, προγραμματιστές παιχνιδιών θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν να συμπληρωθεί η εμπειρία του τελικού χρήστη. Λέγεται ότι θα υπάρξει κάποιου είδους αποστολή, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει τη χρήση ενός ρόβερ στην επιφάνεια του Άρη.

Τα πάντα θα είναι μια ακριβής αναπαράσταση του μεγάλου κόκκινου πλανήτη. Το πρόγραμμα της NASA VR αναμένεται να είναι διαθέσιμο πριν από το τέλος του .

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).