Νέο ESET Remote Administrator

Η ESET ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του ESET Remote Administrator είναι πλέον διαθέσιμη για την πλατφόρμα Microsoft Azure. Η έκδοση αυτή διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για την εξαγωγή συμβάντων στο IBM QRadar και λειτουργία multi-tenancy, που επιτρέπει στους διαχειριστές να έχουν οποιαδήποτε στιγμή πρόσβαση στα περιβάλλοντα ασφαλείας των endpoint και να επεμβαίνουν άμεσα αν εντοπίσουν απειλές.

Η διαθεσιμότητα του ESET Remote Administrator στην πλατφόρμα Azure σε συνδυασμό με τη λειτουργία multi-tenancy απαντούν σε βασικές ανάγκες των Managed Service Providers (MSP), που είναι συνήθως ανάδοχοι συμβάσεων/εργολήπτες, και των μεταπωλητών (VAR – value-added resellers). Καθώς το λογισμικό ασφαλείας της ESET μπορεί να «τρέξει» από ένα μόνο server και να εξυπηρετήσει πολλαπλούς διαχειριστές, οι MSP μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα για γρήγορες αναλύσεις σε όλο το δίκτυο των πελατών τους.ESET Remote Administrator

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του ESET Remote Administrator για Microsoft Azure, το πρόγραμμα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές για επιχειρήσεις που θέλουν να διαχειριστούν τις λύσεις ασφαλείας ESET από το cloud. Οι φυσικοί και εικονικοί υπολογιστές και servers μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για λειτουργικό σύστημα Windows, macOS ή Linux, ή για συσκευές με Android ή iOS.

Οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να αγοράσουν πρόσθετο hardware για εγκατάσταση του ESET Remote Administrator. Προσφέρει πλήρη πρόσβαση και έλεγχο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και σε περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας των συστημάτων, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο, βελτιώνει τη συμμόρφωση και μειώνει τους χρόνους αποκατάστασης. Χρησιμοποιώντας μια προ-ρυθμισμένη εικονική μηχανή Microsoft Azure, το ESET Remote Administrator είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όποιον έχει πρόσβαση στο Internet. Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελεί μια εναλλακτική λύση για άμεση λειτουργία του ERA με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το λογότυπό τους στην εμφάνιση του ESET Remote Administrator για να δημιουργούν αναφορές με προσαρμοσμένες κεφαλίδες.

Το ESET Remote Administrator για Azure συμπεριλαμβάνεται στις άδειες των λύσεων ESET Endpoint χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ESET και τη διαθεσιμότητα του ERA Virtual Machine για Azure, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση

https://www.eset.com/gr/business/remote-administrator-azure/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).