Βίντεο Facebook με autoplay, picture-in-picture, και πολλά άλλα

Το ανακοίνωσε μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις στα σας σήμερα. Μερικές από αυτές είναι ευπρόσδεκτες, και άλλες όχι και τόσο πολύ.

Ας πούμε πρώτα την όχι και τόσο καλή ενημέρωση: Το Facebook θα αρχίσει να υποστηρίζει την αυτόματη αναπαραγωγή του ήχου στα βίντεο, και έτσι θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ανεπιθύμητους θορύβους.facebook

Στο υπόμνημά του Facebook, αναφέρεται ότι έχει ακούσει θετικά από μετά από τις δοκιμές που πραγματοποίησε, και αποφάσισε να διαθέσει το χαρακτηριστικό για όλους. Ο ήχος θα εξασθενίζει καθώς κάνετε την στο news feed σας, και δεν θα παίζει καθόλου αν το τηλέφωνό σας είναι σε σιωπηλή λειτουργία.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία από τη ρύθμιση “βίντεο με ήχο στο News Feed” της εφαρμογής σας.

Οι υπόλοιπες αλλαγές είναι λιγότερο αμφιλεγόμενες. Τα κάθετα βίντεο θα καταλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο μέρος της σας σε συσκευές Android και iOS.

Θα είστε επίσης σε θέση τώρα να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία picture-in-picture για να ελαχιστοποιήσετε ένα παράθυρο βίντεο και να συνεχίσετε την κύλιση στο News Feed σας, κοιτάζοντας παράλληλα ένα βίντεο που τράβηξε την προσοχή σας.

Τα βίντεο δηλαδή θα γίνει σαν το το chat του Faceboοk. Θα μπορείτε να τα δείτε σε κάποια γωνία της οθόνης σας ενώ συνεχίζετε την περιήγησή σας. Αν είστε χρήστης Android θα μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το βίντεο, ακόμη και μετά την έξοδό σας από την εφαρμογή του Faceboοk. Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν το διαθέτει ούτε η επίσημη εφαρμογή του YouTube.

Τέλος, το Faceboοk ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει σύντομα μια εφαρμογή βίντεο για το Apple TV, το Amazon Fire και τις Samsung Smart TV, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πλατφόρμες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).