Μόλις κυκλοφόρησε το νέο gtld .SUCKS

That .SUCKS bro: Domain Name ονομάζουμε την στο . Είναι το όνομα που πληκτρολογούμε στον μας για να μας οδηγήσει στην που επιθυμούμε. Κάθε domain είναι μοναδικό και μας οδηγεί σε μια συγκεκριμένη σελίδα.

Για να κατοχυρώσετε ένα domain της επιλογής σας θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο. Μετά θα πρέπει να το αγοράσετε το συντομότερο δυνατόν, πριν το αγοράσει κάποιος άλλος.

Τα gtld είναι ένας τύπος καινούριων επεκτάσεων που μπορεί να διαθέτει ένα domain name.SUCKS

Τα gtld (από τα αρχικά των λέξεων Generic Top Level Domain) είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με τα tld (από τα αρχικά Top Level Domain), αλλά προσφέρουν κάποιες καινούριες καταλήξεις, που ταιριάζουν περισσότερο με το είδος της ιστοσελίδας που έχετε.

Για παράδειγμα η παλιά μας σελίδα iGuRu είχε σαν domain το iguru.gr αλλά και το iguru.news σαν gtld domain. Και τα domains οδηγούσαν και οδηγούν σε μια σελίδα.

Όμως αυτή η δημοσίευση δεν αφορά θα ασχοληθεί με την επεξήγηση των domains και των gtld. Αφορά την διάθεση ενός νέου gtld που θα φανεί πολύ χρήσιμο σε κάθε troll που σέβεται τον εαυτό του.

Μόλις κυκλοφόρησαν υπηρεσίες καταχώρησης domain στο ευρύ κοινό για ονόματα που τελειώνουν σε .sucks.

Για τα ονόματα (domain names) που αγαπάτε να μισείτε. Η λέξη ουσιαστικά σημαίνει χάλια και συνήθως αναφέρεται στα πράγματα (ή και στα πρόσωπα) που βρίσκουμε ενοχλητικά ή στα προϊόντα που δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

Σκεφτείτε τη νέα κατάληξη .SUCKS με ονόματα πολιτικών ή πολιτικές θέσεις, για κριτικές ταινιών και εστιατορίων, για υπερθέρμανση του πλανήτη ή ακόμη και για τον κακό σχεδιασμό ιστοσελίδων!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral straight into your inbox!

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).