Το νέο Kaspersky Anti-Virus Beta δεν υποστηρίζει Windows XP

H ανακοίνωσε σήμερα μια νέα ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Kaspersky , παρέχοντας έτσι στους τολμηρούς που έχουν εγκαταστήσει αυτή τη πρώιμη έκδοση την ευκαιρία να δοκιμάσουν, ένα νέο γύρο βελτιώσεων.

Kaspersky Anti-Virus

Η εφαρμογή Kaspersky Anti-Virus 2015 15.0.0.313 Beta κυρίως υποτίθεται ότι έρχεται να διορθώσει σφάλματα και να αντιμετωπίσει ορισμένα θέματα επιδόσεων που αναφέρθηκαν από τους χρήστες στο προηγούμενο build, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παρατηρηθεί αυξημένη σταθερότητα και αξιοπιστία μετά την εγκατάσταση του νέου .

Μια αξιοσημείωτη αλλαγή που παρατηρήθηκε στην συγκεκριμένη έκδοση, αφορά την υποστήριξη των XP, καθώς η νέα beta δεν λειτουργεί πλέον στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Θα μπορούσε να είναι ένα bug της εφαρμογής, καθώς η Kaspersky είναι μία από τις εταιρείες που έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι τα προϊόντα ασφαλείας τους θα εξακολουθούν να υποστηρίζουν τα αρχαία Windows XP. Αν τελικά η εταιρεία ασφαλείας σταματήσει να υποστηρίζει το δημοφιλές αλλά πανάρχαιο λειτουργικό της , οι χρήστες που το έχουν ακόμα εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά την μετάβαση σε νεότερο υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα.

  LibreOffice 7.3.7 η τελευταία έκδοση της 7.3

Ωστόσο, οι χρήστες που δοκιμάζουν την εφαρμογή αναφέρουν στο Forum της εταιρείας ότι το Kaspersky Anti-Virus 2015 15.0.0.313 Beta είναι μια αρκετά σταθερή κατασκευή και λειτουργεί σχεδόν άψογα σε όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows, αν και δεν συνιστάται η εγκατάσταση εκδόσεων beta σε συστήματα παραγωγής.

Παρόλα αυτά, σε γενικές γραμμές η νέα εφαρμογή λειτουργεί άψογα. Όσοι από εσάς επιθυμούν να την δοκιμάσουν πριν από την κυκλοφορία της Final έκδοσης και να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει, μπορούν να την κατεβάσουν από τους παρακάτω συνδέσμους (links).

Kaspersky Anti-Virus 2015 15.0.0.313 Beta
Kaspersky Internet Security 2015 15.0.0.313 Beta

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +    =  6