Νέο Kickass Torrents online από πρώην μέλη του

Τον Ιούλιο που μας πέρασε η διάσημη ιστοσελίδα torrent Kickass Torrents σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί μετά τη σύλληψη του υποτιθέμενου ιδρυτή της Artem Vaulin. Όμως όπως φαίνεται δεν χάθηκαν όλα…

Μια ομάδα αφοσιωμένων πρώην επιτελικών μελών της ιστοσελίδας ξεκίνησαν μια μετενσάρκωση του περιβόητου torrent tracker με την ελπίδα να τον φέρουν πίσω στην παλιά του αίγλη.

Το νέο Kickass Torrents ξεκίνησε να λειτουργεί και υπόσχεται να είναι πλήρως λειτουργικό. Η ιστοσελίδα φαίνεται πανομοιότυπη με τον προκάτοχό της, αλλά ξεκινά με μια καθαρή βάση δεδομένων στο table των χρηστών. 

Το καλό όμως, είναι ότι πολλά από τα μέλη του αρχικού προσωπικού είναι ήδη πίσω και ανεβάζουν ακούραστα το περιεχόμενο που την έκανε διάσημη.Kickass Torrents

“Όλοι οι μεγάλοι uploaders επέστρεψαν και μοιράζονται ακούραστα, πριν ακόμη ξεκινήσουν τα torrent engines. Το torrent κοινότητα θα δει προσθήκες από όλα τα ονόματα που γνωρίζουν και εμπιστεύονται” δήλωσε η ομάδα του KATcr.

Να αναφέρουμε ότι μετά το αρχικό κλείσιμο της διάσημης ιστοσελίδας, ξεπήδησαν ένας σωρός mirror sites, που όμως δεν κράτησαν πολύ.

Εκτός από τα mirrors που είχαν σαν στόχο μόνο τη διανομή περιεχομένου (ας μην ξεχνάμε και τις διαφημίσεις), υπήρχαν και κάποια κακόβουλα, που προσπαθούσαν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες ή και διαπιστευτήρια πιστωτικών καρτών από αρχάριους πειρατές. Η ομάδα πίσω από τη νέα ιστοσελίδα αναφέρει για το θέμα:

“Για να κρατήσουμε τα μέλη μας ασφαλή επιλέξαμε να ξαναχτίσουμε και να κρατήσουμε μόνο τα ασφαλή στοιχεία. Παρά το γεγονός ότι η ανοικοδόμηση μας πήρε περισσότερο χρόνο, η ασφάλεια της κοινότητάς μας έρχεται πρώτη .”

Δείτε τη νέα σελίδα του Kickass Torrents (Αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα δυσκολεύεται να φορτώσει λόγω του όγκου της κυκλοφορίας)

https://katcr.co/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.109 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).