Έρχεται νέο Skype για Linux;


Skype για Linux; Τελευταία έχουμε παρατηρήσει ότι η αντίληψη της Microsoft για το Linux και γενικότερα με τον τον κόσμο ανοιχτού κώδικα έχει αλλάξει εντελώς. Το Linux αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και έτσι το Redmond δεν είχε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστεί και να εξετάσει τρόπους για να έρθει πιο κοντά σε μια κοινότητα που μεγαλώνει συνεχώς.skype

Μετά την ανακοίνωση διαφόρων εφαρμογών του Linux στο λειτουργικό των Windows κάτι που κανείς δεν θα πίστευε πριν από 10 χρόνια, (βλέπε το Bash για Windows 10), η Microsoft φαίνεται ότι ετοιμάζει για περισσότερες εκπλήξεις για τους χρήστες του Linux. Αυτή τη φορά η εταιρεία απευθύνεται ειδικά στους χρήστες του Skype.

Σε ένα teaser που δημοσιεύτηκε σήμερα στο forum της κοινότητας της εφαρμογής, η Microsoft ανακοινώνει “συναρπαστικά νέα για τους χρήστες του Linux,” χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν σκεφτεί όμως κανείς ότι το teaser έρχεται από το κανάλι του Skype της Microsoft, δεν είναι δύσκολο να μαντέψει ότι κατά πάσα πιθανότητα, το Redmond ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια κάποιας νέας εφαρμογής του Skyρe για το Linux.

Να αναφέρουμε ότι Skyρe για Linux έχει μείνει εδώ και χρόνια στην έκδοση (skype-4.3.0.3) κάτι που επικρίνεται πολύ συχνά, όχι μόνο γιατί το ξεπερασμένο UI, αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν ήδη στον client του Windows.

Ας δούμε τι θα γίνει καθώς τα νέα μάλλον θα κυκλοφορήσουν την εβδομάδα που μας έρχεται…

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news