“Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook” Νέο παραπλανητικό μήνυμα

Ένα νέο παραπλανητικό μήνυμα άρχισε να κυκλοφορεί στο , μέσω φίλων οι οποίοι μάλλον δεν έχουν ιδέα για το τι αναφέρουν οι Όροι Χρήσης της υπηρεσίας. Το μήνυμα προτρέπει όλους όσους το διαβάζουν να το αναδημοσιεύσουν άμεσα για να προστατέψουν τα δεδομένα τους.

DISLIKE facebook

Φυσικά αυτό δεν ισχύει καθώς με κάθε νέα εγγραφή, ο χρήστης αναφέρει ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορα δημοσιεύματα με την εμπλοκή του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου σε δικαστικές διαμάχες με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόλα αυτά οι Όροι Χρήσης ή TOS δεν έχουν αλλάξει.

Το μήνυμα φαίνεται να είναι μια κακή μετάφραση ενός αντίστοιχου αγγλικού που κυκλοφορεί παράλληλα. Διαβάστε το μήνυμα που κυκλοφορεί και αποφύγετε να γεμίζεται το Timeline σας σκουπίδια.

Λόγω του γεγονότος ότι το Faceboοk έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, εγώ. . δηλώνω τα εξής: αυτή την ημέρα, 4 Σεπτεμβρίου του , ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Faceboοk και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, κείμενα,στίχοι, ποιήματα , ρίμες κλπ … που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου.

Για εμπορική χρήση των ανωτέρω γραπτή συγκατάθεση μου χρειάζεται ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Faceboοk τοίχο σας.

Αυτό θα επιτρέψει να τεθούν οι δημιουργίες σας, υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Με αυτή την έκδοση, λέω Faceboοk ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγραψει, διανείμει, αναμεταδώσει, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του.

Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Faceboοk. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 – 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης).

Το Faceboοk είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν έχουν δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψουν σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες , καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ …

Όροι και πολιτικές του Facebοok

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).