Ετοιμαστείτε για τη νέα Winamp beta

Η εφαρμογή Winamp ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους players που κυκλοφορούσαν για συστήματα με . Δυστυχώς, το άρχισε να χάνει τη δημοτικότητά του όταν η AOL άλλαξες πολιτικές διαχείρισης της εφαρμογής.

Έτσι η δημοφιλής εφαρμογή  απέκτησε μια Pro που δεν ήταν δωρεάν, όταν το UI του προγράμματος είναι να βελτιωθεί πάρα πολλά χρόνια. Το η εφαρμογή σταμάτησε να κυκλοφορεί νέες εκδόσεις. Ωστόσο, κάτι άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα.
winamp
Σε λίγο όπως όλα δείχνουν θα δούμε μια νέα έκδοση της εφαρμογής WinΑmp. Το WinΑmp 5.8 Beta ετοιμάζεται από τους νέους ιδιοκτήτες του project.

Δυστυχώς, η ομάδα των προγραμματιστών δεν είναι μεγάλη, αλλά όπως φαίνεται φτάνει για να δούμε μια ακόμα έκδοση του WinΑmp!

Ο Eddy Richman από την αρχική ομάδα της Winamp όπως θα δείτε στο παρακάτω , συνεχίζει την ανάπτυξη της δημοφιλής εφαρμογής προσπαθώντας να κρατήσει τον αγαπημένο μας ζωντανό.

Ορισμένες λεπτομέρειες από την ανάπτυξη έχουν γίνει ήδη γνωστές. Το WinΑmp μάλλον θα κυκλοφορήσει σαν 100% δωρεάν εφαρμογή, χωρίς την έκδοση Pro με όλα τα χαρακτηριστικά της ξεκλείδωτα.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).