Διαδικτυακή έκδοση του Roland TR-808 drum machine

To Roland TR-808 είναι το απόλυτο drum machine για hip-hop. Καλλιτέχνες όπως ο Afrika Bambaataa, Beastie Boys, LL Cool J, Kanye West, Outkast και άλλοι έχουν επανηλημένα χρησιμοποιήσει αυτό το μηχάνημα για να δημιουργήσουν μερικά από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Ακόμα και ο Marvin Gaye είχε χρησιμοποιήσει τον 808 για να δημιουργήσει το ομορφότερο κομμάτι του, το Sexual Healing.Roland TR-808 drum machine

youtube.com/watch?v=XRCdLN-brkI

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια αλλά και να δημιουργήσετε δικά σας, με μια online έκδοση του 808.

Η Online έκδοση πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσει και όσους απαιτούν να αισθάνονται σωστά το μπάσο. Η έκδοση HTML5 του οργάνου έχει όλους τους ήχους των κρουστών που έχετε ακούσει σε αυτά τα τραγούδια μαζί με τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ένταση και τον τόνο του καθενός από αυτούς τους ήχους.

Αν και η Roland επανέφερε στην αγορά το TR-808 ως TR8 , οι πιθανότητες να πειραματιστείτε επάνω του ή έστω να  ακουμπήσετε τα μαγικά πλήκτρα του, είναι ελάχιστες, εκτός βέβαια και αν είστε επαγγελματίας μουσικός. Από την άλλη πλευρά, η διαδικτυακή έκδοση προσφέρεται εντελώς δωρεάν για οποιοδήποτε θελήσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο drum machine.

Τέλος η εικονική μηχανή σας δίνει το δικαίωμα να εξάγετε σε WAV την δουλειά σας ώστε να την απολαύσετε αργότερα με τους φίλους σας ή αν θέλετε να την στείλετε προς δειγματισμό στους μουσικούς παραγωγούς της πόλης σας.

Καλή διασκέδαση! Εμείς πάντως το καταχαρήκαμε.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).