Πώς να ανοίξετε μια θήκη κάρτας SIM χωρίς το ειδικό εργαλείο (ο τρόπος MacGyver)

Θέλετε να βγάλετε την κάρτα από το κινητό σας τηλέφωνο αλλά δεν έχετε το ειδικό μυτερό εργαλείο μαζί σας; Αφήστε τον MacGyver που κρύβεται μέσα σας να δράσει με αυτούς τους 6 τρόπους.

SIM

Παρά το γεγονός ότι ήταν απλά ένας φανταστικός χαρακτήρας από μια τηλεοπτική εκπομπή, ο MacGyver ήταν ο ήρωας για πολλά παιδιά που μεγάλωσαν στην δεκαετία του ’90. Σε κάθε επεισόδιο, για να βγει από την δύσκολη θέση, χρησιμοποιούσε μόνο πράγματα που έβρισκε γύρω του. Αυτόν τον MacGyver θέλουμε να προβάλουμε από μέσα σας, αν βρεθείτε στην δύσκολη θέση να θέλετε να βγάλετε μία κάρτα SIM από ένα κινητό τηλέφωνο και δεν έχετε μαζί σας το ειδικό μεταλλικό εργαλείο.

Εμείς θα φροντίσουμε να μην απογοητεύσετε την όμορφη σύντροφό σας, όπως άλλωστε και στην ταινία, και θα σας δείξουμε μια λίστα με καθημερινά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξαγωγή της κάρτας SIM από ένα smartphone.

Σημείωση: Αν ποτέ καταφύγετε στο άνοιγμα μίας θήκης κάρτας SIM χρησιμοποιώντας κάποιο από τα εργαλεία που αναφέρονται εδώ, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε με προσοχή. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας και μην βλάψετε τον εαυτό σας και το τηλέφωνό σας! Επίσης, βεβαιωθείτε ότι σπρώχνετε το εργαλείο στη σωστή τρύπα του τηλεφώνου σας, και όχι σε αυτή όπου υπάρχει το μικρόφωνο.

Χρησιμοποιώντας ένα συνδετήρα, μία πινέζα ή ένα καρφάκι πίνακα


Ο ταπεινός συνδετήρας που μπορείτε να το βρείτε σε κάθε γραφείο, είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Απλά λυγίστε ένα από τα άκρα του και είστε έτοιμοι! Επειδή υπάρχουν πολλών ειδών συνδετήρες, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον τόσο λεπτό που χωράει στη τρύπα του τηλεφώνου. Πιέστε απαλά έτσι ώστε να ανοίξει η θύρα και το μέταλλο να μην στραβώσει.

  LaMDA το AI της Google απέκτησε συνείδηση;

Εναλλακτικά, μια πινέζα ή ένα καρφάκι πίνακα ανακοινώσεων θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά, αλλά αυτά είναι συνήθως πάρα πολύ παχιά για να ταιριάζουν στις περισσότερες τρύπες των θυρών της κάρτας SIM. Το χρησιμοποιήσαμε με επιτυχία σε ένα XS , αλλά δεν μπορούσε να χωρέσει στο S9 ή το 3.

Χρησιμοποιώντας μία παραμάνα ή μια καρφίτσα


Οι παραμάνες και οι καρφίτσες (και οι βελόνες κάνουν) αποτελούν ουσιαστικό μέρος κάθε σετ ραπτικής, και λογικά υπάρχουν σε κάθε σπίτι, στα στα δωμάτια των καλών ξενοδοχείων κλπ. Δεν είναι επίσης ασυνήθιστο να βρούμε μια παραμάνα επάνω στα καρτελάκια των ρούχων που μόλις αγοράσαμε. Βρείτε το κατάλληλο για την τρύπα μέγεθος, και απλά προσέξτε όταν θα το χρησιμοποιείτε, να μην τρυπηθείτε κατά λάθος.

Χρησιμοποιώντας ένα σκουλαρίκι


Ζητήστε ευγενικά από την όμορφή συνοδό σας, ξέρετε τώρα … με ύφος μυστήριο και ανθρώπου που ξέρει τι κάνει, να σας δώσει ένα από τα σκουλαρίκια της. Τα περισσότερα από αυτά τοποθετούνται σε μία τρύπα στο δέρμα ή στην γλώσσα, και έχουν ένα πείρο και μία . Και πάλι όπως και παραπάνω, δεν είναι όλα τα σκουλαρίκια αρκετά λεπτά ώστε να ταιριάζουν στην τρύπα της SIM, αλλά δεν πειράζει να το δοκιμάσετε. Απλά να είστε ευγενικοί όχι μόνο στην συνοδό σας, αλλά και στο τηλέφωνο όταν θα το πιέζετε. Δεν θέλετε να καταστρέψετε ένα κόσμημα, έτσι;

  Google ανακοίνωσε το AI project των 1.000 γλωσσών

Χρησιμοποιώντας ένα συρραπτικό


Ένα από τα λιγότερο εμφανή υποκατάστατα για το εργαλείο ανοίγματος της κάρτας SIM, βρίσκεται στο συρραπτικό σας. Εάν πιέσετε απαλά το κεφάλι του συρραπτικού, θα πρέπει να βγει ένα μόνο συρραπτικό κατά το ήμισυ, χωρίς να έχουν λυγίσει τα άκρα του. Τραβήξτε το απαλά και χρησιμοποιήστε το για να βγάλετε την θήκη της κάρτας SIM.

Χρησιμοποιώντας ένα μηχανικό μολύβι


Το λεπτό κομμάτι μύτης από ένα μηχανικό μολύβι, όπως το απεικονιζόμενο, μπορεί πράγματι να βγάλει τη θήκη της κάρτας SIM. Ωστόσο, θεωρήστε αυτή τη μέθοδο ως επιλογή τελευταίας επιλογής, καθώς η μύτη είναι εύθραυστη και δεν θέλετε να καταλήξουν τυχαία στο εσωτερικό του τηλεφώνου σας τίποτα ρινίσματα. Το πιο σημαντικό, να είστε προσεκτικοί όταν ασκείτε πίεση για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να σπάσει η μύτη.

Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα


Τέλος, χρησιμοποιώντας μία λεπτή οδοντογλυφίδα λειτουργεί το ίδιο καλά με κάποιες θήκες καρτών SIM, αλλά πάλι, μην το χρησιμοποιείτε αν δεν είστε απελπισμένοι. Το ξύλο σπάει εύκολα και δεν θέλετε τα θραύσματα να μείνουν κολλημένα μέσα στην τρύπα της κάρτας SIM.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  1  =