Νέο Opera Portable Installer

Η Opera Software, μαζί με την κυκλοφορία του Opera 41 στο κανάλι των προγραμματιστών, κυκλοφόρησε και το νέο Opera Portable Installer για να βελτιώσει την διαδικασία της εγκατάστασης στις φορητές εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης.

Όχι πως ο εγκατάστασης της Opera Software δεν υποστήριζε την portable εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης Opera από πριν. Η διαδικασία ήταν κρυμμένη κάτω από μερικές επιλογές, αλλά ήταν εκεί. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν κλικ στο κουμπί επιλογές της πρώτης σελίδας του εγκαταστάτη για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Μετά θα έπρεπε να αλλάξετε τη διαδρομή της εγκατάστασης στον φάκελο της επιλογής σας, και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή με τσεκαρισμένη τη μεταβλητή από “όλους τους χρήστες σε αυτόν τον υπολογιστή” σε “stand-alone εγκατάσταση (USB)”.

Το νέο Opera Portable Installer προσφέρει δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με την ενσωματωμένη επιλογή εγκατάστασης του Opera ως φορητό πρόγραμμα περιήγησης.Opera Portable Installer

Κατ ‘αρχάς, Ο browser Opera εγκαθίσταται αυτόματα σαν φορητό πρόγραμμα περιήγησης χωρίς ρυθμίσεις.
Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι ο εγκαταστάτης ανιχνεύει τις συσκευές αποθήκευσης USB αυτόματα. Ο εγκαταστάτης προσαρμόζει την διαδρομή εγκατάστασης για την φορητή έκδοση του Opera αυτόματα όταν ανιχνεύσει συνδεδεμένο μέσο αποθήκευσης USB.

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας μια προσαρμοσμένη διαδρομή για την εγκατάσταση εάν θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή σε συσκευή USB.

Οι επιλογές του Opera Portable Installer είναι πανομοιότυπες με τις επιλογές που παρέχονται από τον “πραγματικό” εγκαταστάτη. Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης και να απενεργοποιήσετε την εισαγωγή δεδομένων από κάποιο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και την κατανομή των στατιστικών στοιχείων χρήσης με το Opera.

Το Opera Portable Installer είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση Developer της εφαρμογής. Σύμφωνα με την εταιρεία είναι μια νέα “ανανεωμένη έκδοση του Opera Network Installer”.

Δεν είναι σαφές αν εταιρεία διαθέσει την portable έκδοση και στα άλλα κανάλια, ή αν θα την αφήσει αποκλειστικά και μόνο για το κανάλι των προγραμματιστών.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Opera Portable Installer από το παρακάτω link:

Opera Portable Installer

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).