Νέο Peppermint OS 7 βασισμένο στο Ubuntu 16.04 LTS


To Peppermint OS κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα την έκδοση 7. Η νέα έκδοση βασίζεται στο Ubuntu 16.04 LTS Xenial Xerus.

Το νέο Peppermint OS 7 διανέμεται και για τις δύο αρχιτεκτονικές 64-bit 32-bit, αλλά η έκδοση των 64-bit προσφέρει πλήρη υποστήριξη για συστήματα με Secureboot-UEFI.peppermint os

Το Peppermint OS είναι ένα ελαφρύ, σταθερό, κομψό και γρήγορο λειτουργικό σύστημα με Open Source τεχνολογίες. Η τελευταία έκδοση, Peppermint ΟS 7, δανείζεται πολλά πακέτα από την διανομή Ubuntu 16.04 LTS, πράγμα που σημαίνει ότι θα παρέχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη. Το λειτουργικό χρησιμοποιεί το περιβάλλον εργασίας LXDE.

Η νέα έκδοση συμπεριλαμβάνει και ένα νέο Ice Site Specific Browser framework, που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν τις τελευταίες εκδόσεις του Mozilla Firefox, Chromium, και Google Chrome. Το Whisker Menu είναι το προεπιλεγμένο μενού του λειτουργικού, και το xfce4-panel έρχεται σαν αντικατάσταση του LXPanel.

Φέρνει επίσης νέα εφαρμογή για το Peppermint Settings Panel , τον Mozilla Firefox σαν το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο web, επειδή η Google σταμάτησε να υποστηρίζει την έκδοση των 32-bit του Chrome για Linux.

Να αναφέρουμε ότι το νέο Peppermint Settings Panel δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αλλάζουν μέχρι και το theme του Firefox με την εφαρμογή Firefox Themer. Επιπλέον, το Pluma αντικαθιστά το Gedit σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Κατεβάστε το νέο Peppermint ΟS 7 στην έκδοση που προτιμάτε από τα παρακάτω links

x86: https://peppermintos.com/iso/Peppermint-7-20160616-i386.iso

x64: https://peppermintos.com/iso/Peppermint-7-20160616-amd64.iso

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news