Νέο Peppermint OS 7 βασισμένο στο Ubuntu 16.04 LTS

To OS κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα την έκδοση 7. Η νέα έκδοση βασίζεται στο 16.04 LTS Xenial Xerus.

Το νέο Peppermint OS 7 διανέμεται και για τις δύο αρχιτεκτονικές 32-bit, αλλά η έκδοση των 64-bit προσφέρει πλήρη υποστήριξη για συστήματα με Secureboot-UEFI.

warnning

" data-image-caption="

warnning

" data-medium-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/03/warnning.jpg" data-large-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/03/warnning.jpg" decoding="async" class="aligncenter size-full wp-image-59557" src="https://cdn.iguru.gr/files/2016/06/peppermint-os.jpg" alt="peppermint os" width="850" height="477">

Το Peppermint OS είναι ένα ελαφρύ, σταθερό, κομψό και γρήγορο λειτουργικό σύστημα με Open Source τεχνολογίες. Η τελευταία έκδοση, Peppermint ΟS 7, δανείζεται πολλά πακέτα από την διανομή Ubuntu 16.04 LTS, πράγμα που σημαίνει ότι θα παρέχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη. Το λειτουργικό χρησιμοποιεί το περιβάλλον εργασίας LXDE.

Η νέα έκδοση συμπεριλαμβάνει και ένα νέο Ice Site Specific Browser framework, που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν τις τελευταίες εκδόσεις του , Chromium, και Google Chrome. Το Whisker Menu είναι το προεπιλεγμένο μενού του λειτουργικού, και το xfce4-panel έρχεται σαν αντικατάσταση του LXPanel.

  Windows 11 21H2; Έρχεται αυτόματη ενημέρωση στην έκδοση 22H2

Φέρνει επίσης νέα εφαρμογή για το Peppermint Settings Panel , τον σαν το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο web, επειδή η Google σταμάτησε να υποστηρίζει την έκδοση των 32-bit του Chrome για Linux.

Να αναφέρουμε ότι το νέο Peppermint Settings Panel δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αλλάζουν μέχρι και το theme του Firefox με την εφαρμογή Firefox Themer. Επιπλέον, το Pluma αντικαθιστά το Gedit σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Κατεβάστε το νέο Peppermint ΟS 7 στην έκδοση που προτιμάτε από τα παρακάτω

x86: https://peppermintos.com/iso/Peppermint-7-20160616-i386.iso

x64: https://peppermintos.com/iso/Peppermint-7-20160616-amd64.iso

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).