Και πάλι online το Popcorn Time

Η δημοφιλής εφαρμογή Popcorn Time που επιτρέπει streaming σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές απευθείας από τα torrents επέστρεψεpopcorn time

Η εφαρμογή μαζί την ιστοσελίδα είχε κλείσει μετά από καταγγελίες της MPAA (Motion Picture Association of America).

Η νέα εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της ξανά, αλλά κάτω από νέο domain name, ενώ τα ονόματα των προγραμματιστών που την ανέπτυξαν δεν έχουν ανακοινωθεί, και μάλλον γα ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να ανακοινωθούν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή αναπτύσσεται από προγραμματιστές από όλη την διαδικτυακή κοινότητα, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα της νέας ιστοσελίδας (Community Edition).

Η ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή υπάρχει στο domain popcorntime.ml, και περιγράφεται σαν “The home of the official Popcorn Time Community Edition” ή “Το σπίτι της επίσημης κοινότητας του Popcοrn Time.”

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας προειδοποιούν το κοινό, ότι για δική τους ασφάλεια καλό θα είναι να χρησιμοποιούν κάποιο VPN.*
Οι εγκαταστάτες της εφαρμογής υπάρχουν στη νέα ιστοσελίδα και είναι έτοιμοι για λήψη για συστήματα με Windows, Mac και Linux.

Δείτε τη νέα ιστοσελίδα

http://popcorntime.ml/

  • Μετά από μια ερώτηση αναγνώστη μας που δημοσιεύτηκε στα σχόλια αυτού του άρθρου, διευκρινίζουμε ότι η εφαρμογή είναι αρκετά αμφιλεγόμενη νομικά. Σε ορισμένες χώρες, η χρήση του Popcorn Time δεν είναι παράνομη, σε άλλες οι νόμοι είναι αρκετά ασαφείς, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση της εφαρμογής είναι απαγορευμένη.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).