Καρφιτσώστε το online σκορ ενός αθλητικού αγώνα στην οθόνη του Android σας

Ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε ένα αθλητικό γεγονός είναι να το παρακολουθήσετε ζωντανά, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Μπορείτε όμως να παρακολουθείτε το σε πραγματικό χρόνο.

Είστε στην δουλειά και η αγαπημένη σας ομάδα παίζει ένα σημαντικό παιχνίδι; Είστε σε συνάντηση με τον διευθυντή σας ενώ οι φίλοι σας έχουν κάνει κερκίδα και βλέπουν τον αγώνα; Τουλάχιστον να μπορούσατε να βλέπετε το σκορ χωρίς να καρφωνόσαστε; Εάν διαθέτετε ένα smartphone ή ένα tablet με Android, μπορείτε να βλέπετε το online σκορ των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, στην αρχική οθόνη σας.

Αυτή η δυνατότητα είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής σε συσκευές Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε ένα αθλητικό γεγονός και μπορείτε να το καρφιτσώσετε στην οθόνη. Θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

Εγκατάσταση
Βήμα 1: Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Google (ή χρησιμοποιήστε το γραφικό στοιχείο Google στην αρχική οθόνη σας) και, στη συνέχεια, αναζητήστε μια συγκεκριμένη ομάδα ή άθλημα.

Βήμα 2: Θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησή σας και εάν υπάρχει online ενημέρωση του αγώνα, θα δείτε το κουμπί “Καρφίτσωμα ζωντανού σκορ”.

Βήμα 3: Αυτό το βήμα μπορεί να χρειαστεί, μπορεί και όχι. Αν δεν έχετε δώσει την αντίστοιχη άδεια στο Google τότε θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να επιτρέψετε στο Google να εμφανίζεται πάνω από άλλες εφαρμογές. Αυτό απαιτείται προκειμένου το συννεφάκι με το σκορ να παραμείνει ενημερωμένο και να μπορεί να φαίνεται στην αρχική οθόνη.

Αν σας ζητηθεί κάτι τέτοιο, τότε πατήστε “Άνοιγμα ρυθμίσεων” για να συνεχίσετε και στην επόμενη οθόνη, βρείτε το “Google” στη λίστα και ενεργοποιήστε το διακόπτη στην επιλογή “Να επιτρέπεται η εμφάνιση πάνω από άλλες εφαρμογές”.

Βήμα 4: Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε και να πατήσετε το “Καρφίτσωμα ζωντανού σκορ”. Το σκορ θα εμφανιστεί ως μια μικρή φούσκα που θα παραμείνει πάνω από οτιδήποτε κάνετε στη συσκευή σας Android. Μπορεί επίσης να το σύρετε και να το βάλετε στην επιθυμητή θέση.

Επιπλέον βήματα
Α. Πατώντας το συννεφάκι θα ανοίξει ένα παράθυρο με λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Β1. Μπορείτε να έχετε μερικές επιπλέον επιλογές. Όπως να ξαναεμφανιστεί το συννεφάκι με το σκορ όταν ξαναπαίξει η αγαπημένη σας ομάδα. Αρχικά, πατήστε “Αυτόματο καρφίτσωμα μελλοντικών παιχνιδιών”.

Β2. Επιλέξτε την ομάδα που θέλετε να ακολουθήσετε και η Google θα καρφιτσώσει αυτόματα τα σκορ στην οθόνη σας όταν η ομάδα αυτή θα παίξει ένα παιχνίδι.

Γ. Μπορείτε επίσης να πατήσετε “Στατιστικά στοιχεία, ειδήσεις και περισσότερα”, τα οποία θα σας μεταφέρουν σε μια σελίδα στην εφαρμογή Google με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα.

Αφαίρεση
Για να αφαιρέσετε το καρφιτσωμένο σκορ από την οθόνη σας, απλώς πατήστε το “Κατάργηση”. Εναλλακτικά, μπορείτε να σύρετε το συννεφάκι στο “X” στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ένα αθλητικό γεγονός χωρίς να ανανεώνετε συνεχώς μια σελίδα ή να ανοίγετε μια εφαρμογή. Και προπαντών χωρίς να σας καταλάβει κανένας.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).