Βγάλτε το Κέντρο Αποστολής του Microsoft Office από τις ειδοποιήσεις

Το Κέντρο Αποστολής του Microsoft Office είναι μια δυνατότητα που προστέθηκε από τα Office 2010 και μετά. Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα έγγραφα που ανεβάζετε στο onedrive. Αν ανεβάσετε πολλά έγγραφα τότε το Κέντρο Αποστολής είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

microsoft office upload center

Ωστόσο, αν δεν ανεβάσετε πολλά έγγραφα ή και ακόμα και καθόλου, μπορείτε να το αφαιρέσετε από την περιοχή ειδοποιήσεων στη γραμμή εργασιών των Windows 10 ούτως ώστε να μην σας ενοχλεί.

Για να καταργήσετε το Κέντρο Αποστολής του Microsoft Office από την περιοχή ειδοποιήσεων, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Κέντρου Αποστολής του Οffice και επιλέξτε το “Ρύθμιση” από το αναδυόμενο μενού.

kentro2

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Κέντρου Αποστολής τους Οffice από το μενού της Έναρξης επιλέγοντας “Όλες οι εφαρμογές” και, στη συνέχεια πάτε “Microsoft Οffice” > “Εργαλεία του Οffice” > Κέντρο Αποστολής του Οffice > Ρύθμιση

kentro4

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων του Κέντρου Αποστολής πηγαίνετε στην ενότητα “Επιλογές εμφάνισης” και ξεμαρκάρετε το “Εμφάνιση εικονιδίου στην περιοχή ειδοποιήσεων”. Μετά πατήστε το “OK” για να αποδεχτείτε την αλλαγή και να κλείστε το παράθυρο των ρυθμίσεων.

kentro3

Για να κλείσετε το Upload Center, κάντε κλικ στο “Χ” στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Έχετε υπόψη ότι ακόμα κι αν αφαιρέσετε το Κέντρο Αποστολής του Οffice από την περιοχή ειδοποιήσεων, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση με τη χρήση του, μέσα από το μενού της Έναρξης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).