Σεπτέμβριο η πρώτη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 9

Η αναμένεται να κυκλοφορήσει μια πρώιμη έκδοση προεπισκόπησης των Threshold τον επόμενο μήνα. Threshold για αυτούς που δεν γνωρίζουν είναι η κωδική ονομασία του νέου λειτουργικού, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Windows 9.
Windows 9
Η εταιρεία αναπτύσσει το τους τελευταίους αρκετούς μήνες, προσθέτοντας μικροαλλαγές και χαρακτηριστικά σε μια έκδοση “προεπισκόπησης” ή “ preview” και ετοιμάζεται για την διάθεση της στο κοινό. Η Microsoft έχει αναπτύξει ήδη και έχει διανέμει το Threshold για τους στενούς της OEMs και συνεργάτες. Σύμφωνα με το ZDNet μια δημόσια προεπισκόπηση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ή στις αρχές Οκτωβρίου.

Η προεπισκόπηση των Windows 9 θα ​​είναι μια πρώτη έκδοση από τη Microsoft για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να δοκιμάσουν τα Windows, για χαρακτηριστικά που δεν ολοκληρωθεί πλήρως ή λείπουν. Το ZDNet ισχυρίζεται ότι οι υφιστάμενες εσωτερικές εκδόσεις των Threshold περιλαμβάνουν ένα νέο μίνι μενού Έναρξη, “Metro-style” apps που εμφανίζονται σε ξεχωριστά παράθυρα στην επιφάνεια εργασίας, , την αφαίρεση της δυνατότητας Charms bar, και μια πρώιμη έκδοση του Cortana. Η Microsoft έχει κάνει επίσης αρκετές αλλαγές στο UI των Windows 9, μαζί με αρκετά tweaks βελτίωσης.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +  3  =