Κατεβάστε πρώτοι την έκδοση Alpha του Skype για Linux

Η Microsoft “πρωτοπορεί!” Σήμερα 13 Ιουλίου του 2016, πολλά χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία, κυκλοφόρησε μια άλφα έκδοση της εφαρμογής για .skype for linux alpha

Η νέα εφαρμογή είναι ένα WebRTC client που χρησιμοποιεί τη νέα αρχιτεκτονική του Skype.

Η εταιρεία αναφέρει:

Skype for Linux is not a fully functioning Skype client as of yet. Once you've downloaded the app, you'll notice that it's very different to the Skype for Linux client you use today. For example, you'll be using the latest, fastest and most responsive Skype UI, so you can share files, , and a whole new range of new with your friends.

Δηλαδή η εφαρμογή δεν λειτουργεί ακόμα όπως θα έπρεπε. Αν κατεβάσετε την εφαρμογή θα διαπιστώσετε ότι δεν μοιάζει με το σημερινό Skype για Linux. Για παράδειγμα θα χρησιμοποιεί το τελευταίο γρήγορο UI της εφαρμογής για να μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο  και πάρα πολλά emoticons με τους φίλους σας.

Η νέα έκδοση άλφα για Linux είναι διαθέσιμη από το site της Microsoft.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι χρησιμοποιώντας το Chromebook ή το πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε Linux μπορεί τώρα να πραγματοποιεί φωνητικές ομαδικές κλήσεις μέσω της εφαρμογής. (Οι χρήστες του Chromebook μπορούσαν ήδη να στέλνουν μηνύματα μέσω Skype.)

Έτσι από σήμερα, καθένας που χρησιμοποιεί Chromebook ή Chrome για Linux μπορεί μέσω του web.skype.com για έχει πρόσβαση στη λειτουργία.

“Αυτή είναι μια άλφα έκδοση του Skype με βάση το WebRTC και διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση άλφα του Skype client για Linux. Είναι το αρχικό μας βήμα στην πορεία να αναπαράγουμε τις δυνατότητες ORTC πέρα από τον Microsoft Edge”, αναφέρει η εταιρεία.

Κλήσεις βίντεο και κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα θα έρθουν “σύντομα” στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome για Linux και το Chromebook (κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες), αναφέρει μια σημερινή δημοσίευση της Microsoft.

Κατεβάστε πρώτοι την Alpha έκδοση

DEB

RPM

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).