Νέα βελτιωμένη έκδοση Skype Preview

Η Microsoft ανήγγειλε πριν από λίγο ότι κυκλοφόρησε μια έκδοση προεπισκόπησης (Preview) για το Skype της “επόμενης γενιάς”, η οποία αλλάζει εντελώς την εφαρμογή.

Η νέα εφαρμογή προεπισκόπισης του Skype, κυκλοφόρησε αρχικά μόνο για το Android, αλλά η εταιρεία υποσχέθηκε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και για iOS, και Mac OS X. Η νέα εφαρμογή, σύμφωνα με την εταιρεία “έχει ως στόχο τη δημιουργία, την αναπαραγωγή, την κοινή χρήση και γενικότερα να “κάνει περισσότερα” με τους χρήστες που τη χρησιμοποιούν.
Skype
Σημείωση: Η προεπισκόπηση του Skype για Android είναι διαθέσιμη μόνο στις παρακάτω χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Φιλιππίνες και Πακιστάν.

Η Microsoft περιγράφει τη νέα εφαρμογή με τον ακόλουθο τρόπο στο blog του Skype.

“Ανακατασκευασμένο από το μηδέν, το νέο Skype βελτιώνει απίστευτα τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας και, φυσικά, τις συνομιλίες σας. Έχουμε κάνει τις ομαδικές συνομιλίες πιο ζωντανές, εκφραστικές και πιο σημαντικά-εξατομικευμένες, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε με τον τρόπο που θέλετε.

Οι νέες δυνατότητες που έχει προσθέσει η Microsoft είναι επιλογές για να επιλέξετε ένα χρώμα και να το προσαρμόσετε στο UI της εφρμογής, το νέο χαρακτηριστικό αντίδρασης με στις συνομιλίες ή τις βιντεοκλήσεις και τη νέα λειτουργία highlights που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα φάκελο φωτογραφιών και βίντεο, και να τα μοιραστείτε εύκολα.

Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία ς που ανοίγει αμέσως την κάμερα όταν την ενεργοποιείτε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο, να προσθέσετε κείμενο σε αυτά ή να τοποθετήσετε emoticon πάνω τους πριν τα μοιραστείτε με άλλους.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι ο πίνακας αναζήτησης που υποστηρίζεται από πρόσθετα και bots για να σας δίνει πληροφορίες από διάφορες πηγές.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της νέας εφαρμογής

https://www.youtube.com/watch?v=RU9w41tPXyc

Παρακάτω υπάρχει και το link παρουσίασης από τη σελίδα της Microsoft:

https://www.skype.com/en/new/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).