Η Sony έφτασε τις 7 εκατ. πωλήσεις PlayStation 4

Με ανακοίνωσή της η γνωστοποίησε ότι σε διάστημα τεσσάρων μηνών, μέχρι τις 6 Απριλίου, είχε πουλήσει επτά εκατομμύρια κονσόλες 4.

playstation-

Η ιαπωνική εταιρεία παραδέχεται στην ανακοίνωσή της, ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση για το PlayStatiοn 4, αλλά παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της να καλύψει τις ανάγκες του κοινού.

Η επίδοση της πώλησης επτά εκατομμυρίων PlayStatiοn 4 υπερκαλύπτει την επίδοση που είχε επιτευχθεί με την προηγούμενη κονσόλα της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, το PlayStatiοn 3 σε τέσσερις μήνες κυκλοφορίας είχε επιτύχει πωλήσεις 3,5 εκατομμυρίων μονάδων, από τον Νοέμβριο του 2006 έως και τον Μάρτιο του .

Η διάθεση του PlayStatiοn 4 ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου του , για να ακολουθηθεί από τον μεγάλο του αντίπαλο το Xbox One της . Οι πωλήσεις του Xbox One, που διατίθεται ακριβότερα από την κονσόλα της Sony, έφτασαν τις πωλήσεις των 3 εκατομμυρίων μονάδων στα τέλη του 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PlayStatiοn 4 είναι ήδη διαθέσιμο σε 72 αγορές, ενώ το Xbox One αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε 26 νέες αγορές μόλις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μεταξύ αυτών στην  Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως την Ιαπωνία, την Κορέα κ.α.

  Microsoft 365 δωρεάν webinars για όλους από την εταιρεία

Ωστόσο, σημαντική ώθηση στις πωλήσεις της Microsoft φαίνεται να έδωσε η αποκλειστική κυκλοφορία του τίτλου Titanfall της εταιρείας Electronic Arts. Αντίστοιχα, οι πωλήσεις τίτλων της Sony ανήλθαν συνολικά στους 20,5 εκατομμύρια τίτλους, παγκοσμίως μέχρι τις 13 Απριλίου. Αυτός ο αριθμός αφορά τόσο τις φυσικές πωλήσεις σε καταστήματα όσο και το τίτλων. Συνολικά, η Sony πρόκειται να κυκλοφορήσει 120 τίτλους παιχνιδιών για το PS4 σε όλη τη διάρκεια του .

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  39  =  41