Η Sony ανεβάζει το «The Interview» στο Ίντερνετ


Διαθέσιμη στο Ίντερνετ για ενοικίαση ή αγορά θα είναι από το βράδυ της Τετάρτης η ταινία «The Interview».

Ειδικότερα, η Sony Pictures αποφάσισε να την καταστήσει διαθέσιμη σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Google Play, το YouTube Movies και το δίκτυο του Xbox.IMDb The Interview The Interview The Interview

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ακόμη ότι η ταινία θα μπορεί να ενοικιαστεί στον ειδικό ιστότοπο της εταιρείας, όπου οι σινεφίλ θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε υψηλή ποιότητα HD (High Definition).

Παράλληλα η Sony Pictures ενημέρωσε ότι αναζητά και άλλες συνεργασίες για την ευρύτερη διανομή της ταινίας, η επίσημη πρεμιέρα της οποίας ακυρώθηκε πριν από λίγες ημέρες εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκαν τα συστήματα των ηλεκτρονικών της υπολογιστών της. Η Ουάσινγκτον κατηγορεί για την επίθεση αυτή τη Βόρεια Κορέα.

Νωρίτερα το αμερικανικό δίκτυο CNN είχε μεταδώσει ότι η υπηρεσία YouTube της Google Inc συμφώνησε να διανείμει την ταινία της Sony Pictures προσφέροντας την προς ενοικίαση από την Πέμπτη.

Η διάθεση της ταινίας μέσω Διαδικτύου ξεκινά μια ημέρα πριν από την προβολή της ταινίας σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών των ΗΠΑ.

Όπως επεσήμανε ο Ντέιβ Λι του BBC, σε πρώτη φάση η διανομή της ταινίας θα λάβει χώρα μόνο στις ΗΠΑ.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Huffington Post


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news