Τέλος υποστήριξης για Internet Explorer και παλιό Edge

Η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τον Internet Explorer 11 σαν εφαρμογή και στις υπηρεσίες του Microsoft 365 τον επόμενο χρόνο.

Σε έναν χρόνο ακριβώς, στις 17 Αυγούστου 2021, ο Internet Explorer 11 δεν θα υποστηρίζεται πλέον για τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Microsoft, όπως το Office 365, το OneDrive, το Outlook και άλλα.
Η Microsoft τερματίζει επίσης την υποστήριξη για τον Internet Explorer 11 με την εφαρμογή web Microsoft Teams αργότερα αυτό το έτος, αφού η υποστήριξη λήγει στις 30 Νοεμβρίου.

Παρόλο που θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την απομάκρυνση των εταιρειών από τον Internet Explorer 11, η Microsoft ελπίζει ότι η νέα λειτουργία τύπου Internet Explorer στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium θα βοηθήσει πάρα πολύ. Θα συνεχίσει να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε παλιούς ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον Internet Explorer, έως ότου η Microsoft σταματήσει πλήρως την υποστήριξη για τον Internet Explorer 11 στα Windows 10.

  Νέο Trojan horse σε screensaver μιας γυναίκας με μπικίνι

Ωστόσο η κίνηση της Microsoft να σταματήσει να υποστηρίζει τον Internet Explorer 11 στις κύριες web εφαρμογές της είναι ένα πρώτο βήμα.

Παράλληλα με το τέλος υποστήριξης του IE, η Microsoft σχεδιάζει να σταματήσει και την υποστήριξη για την υπάρχουσα παλαιά έκδοση του Microsoft Edge στις 9 Μαρτίου 2021.

Μετά το τέλος της ημερομηνίας υποστήριξης, η παλαιά έκδοση του Edge δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας.
Στόχος της Microsoft είναι να μεταφέρει τους υπάρχοντες χρήστες των Windows 10 στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge που βασίζεται στο Chromium και αναφέρει ότι νέες συσκευές και μελλοντικές ενημερώσεις λειτουργιών των Windows θα συμπεριλαμβάνουν το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Η Microsoft εργάζεται εδώ και χρόνια για να σταματήσει τη χρήση και την υποστήριξη του Internet Explorer.
Η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της πρόγραμμα περιήγησης Edge (ο πρώτος Edge) το 2015, με την κωδική ονομασία Project Spartan. Ήταν η αρχή του τέλους για τον Internet Explorer.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


43  +    =  45