Το διάσημο Solitaire της Microsoft είναι διαθέσιμο για Android και iOS

Το παιχνίδι Solitaire (πασιέντζα) είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην ιστορία αφού μαζί με τον ναρκαλιευτή είναι τα πρώτα ενσωματωμένα Windows παιχνίδια.

solitaire

Ωστόσο με την άφιξη των Windows 8 το κλασσικό Solitaire δεν ήταν πλέον προ-εγκατεστημένο στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, και η εταιρεία εστίασε σε μια σύγχρονη εκδοχή του που ονομάζεται Sοlitaire Collection, η οποία περιείχε επιπλέον παιχνίδια και χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη και επιτεύγματα του Xbox Live.

Η Microsoft τον Αύγουστο του 2016 σε μία προσπάθειά της να διαδώσει το παιχνίδι πραγματοποιούσε δοκιμές με εθελοντές στην εγκατάσταση του παιχνιδιού σε μη windows πλατφόρμες. Σήμερα πλέον εγκαινιάζει και επίσημα το Solitaire για τις πλατφόρμες Android και iOS.

Έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε το πακέτο εφαρμογής Microsoft Sοlitaire Collection για Android και για iOS το οποίο είναι ολόιδιο με τα Windows. Μπορείτε να παίξετε τα τυπικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων Spider, Κυψέλες, Πυραμίδα, και Klondike, αλλά και να δείτε τα επιτεύγματα, τις καθημερινές προκλήσεις, και άλλα.

Υπάρχει, επίσης, υποστήριξη για το Xbox Live όπου μπορείτε αν θέλετε να συνδεθείτε και να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, καθώς και μια έκδοση Premium που αφαιρεί τις διαφημίσεις και να σας προσφέρει μια εντελώς καθαρή εμπειρία. Οι χρήστες που εγκαταστήσουν το παιχνίδι αυτές τις μέρες να λάβουν ένα μήνα Premium Edition δωρεάν.

Η προσφορά λήγει στις 31ης Δεκεμβρίου 2016, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο από ένα μήνα για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι και να δείτε αν χρειάζεστε την έκδοση Premium ή όχι. Αν πάλι θέλετε να μην βλέπετε διαφημίσεις και να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός Premium χρήστη χωρίς χρονικό περιορισμό, θα πρέπει να καταβάλλετε ένα τέλος $ 1,99 ανά μήνα.

Η Microsoft λέει ότι Πασιέντζα έχει σήμερα 119 εκατομμύρια παίκτες στα Windows 8 και Windows 10, και ο αριθμός είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί σημαντικά τώρα που είναι διαθέσιμη στο Android και iOS.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).