Αύριο η ενημερωμένη έκδοση Threshold 2 για Windows 10

Οι χρήστες των Windows 10 θα είναι απασχολημένοι αυτή την εβδομάδα, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης Threshold 2. Θα είναι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10 μετά το “RTM.”Windows 10 Threshold 2

Η έκδοση Threshold 2 θα είναι πρώτα απ ‘όλα το πιο σημαντική ενημέρωση των Windows 10 από τότε που κυκλοφόρησε το λειτουργικό σύστημα στις 29 Ιουλίου.

Η Microsoft έχει δοκιμάσει αρκετές νέες βελτιώσεις με το Πρόγραμμα Windows Insider, και τώρα που οι περισσότερες από αυτές έχουν αποδειχθεί ότι είναι αρκετά σταθερές, η εταιρεία ετοιμάζεται να τις διαθέσει στο ευρύ κοινό.

Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Windows Update. Έτσι αύριο, εκτός από τις συνήθεις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας που ετοιμάζει η Microsoft με το Patch της Τρίτης, φυσιολογικά θα πρέπει να δούμε και την έκδοση Threshold 2 που υποτίθεται ότι συμπεριλαμβάνει πολλές συναρπαστικές αλλαγές.

Για παράδειγμα, το Windows 10 Threshold 2 θα υποστηρίζει και μια τέταρτη στήλη για live πλακίδια στο μενού Έναρξης, ένα χαρακτηριστικό που έκανε το ντεμπούτο του στο build προεπισκόπησης τον περασμένο μήνα.

  Pimp My uTorrent Αφαιρέστε τις διαφημίσεις του uTorrent με ένα κλικ

(Πάντως η συγκεκριμένη προσθήκη δεν μας λέει κάτι, αφού θεωρούμε πολύ πιο σημαντική την εύρυθμη λειτουργία του μενού Έναρξης που συνεχίζει να κολλάει)

Επιπλέον, η νέα ενημερωμένη έκδοση θα περιέχει μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, επανασχεδιασμένο μενού περιβάλλοντος, χρωματιστές γραμμές τίτλων, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Ο περιηγητής Edge θα βελτιωθεί επίσης με το Threshold 2, αλλά η υποστήριξη για plugins, όπως φαίνεται είναι ακόμα μακριά. Φήμες αναφέρουν ότι οι επεκτάσεις θα αρχίσουν να υποστηρίζονται κάποια στιγμή το επόμενο καλοκαίρι, πιθανότατα ως μέρος της επόμενης μεγάλης ενημέρωσης του Windows 10 που “ακούει” στο όνομα Redstone.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


52  +    =  56