Τέλος και για το TorrentHound

Μετά από μια δεκαετία λειτουργίας, το ανακοίνωσε σήμερα στο TF ότι σταματάει την λειτουργία του με μια μόνο λέξη: “Finito”

Το TorrentHound αφήνει πίσω του εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, αν και ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει το επίπεδο των γιγάντων του είδους: The Pirate Bay, Torrentz και .

Έτσι τρία από τα μεγαλύτερα sites σταμάτησαν να λειτουργούν κάτω κατά τους τελευταίους μήνες. Το Pirate Bay δείχνει να είναι περισσότερο ανθεκτικό αλλά τα Torrents και Torrentz, υπέκυψαν στις πιέσεις.pirate-flag TorrentHound

Αν και μικρότερο το TorrentHound δεν ήταν μπορούσε να αποφύγει τις καταγγελίες των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων. Το πρόβλημα άρχισε με τον αποκλεισμό της ιστοσελίδας σε αρκετές χώρες, αν και πάντα έβρισκε τον τρόπο να παραμένει . Mέχρι σήμερα.

Το TorrentFreak συμπεραίνει ότι το κλείσιμο της ιστοσελίδας προήλθε λόγω των συνεχιζόμενων πιέσεων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, όμως, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας TorrentHound επικοινώνησε με το TF και ανακοίνωσε για να εξηγήσει τον τερματισμό λειτουργίας του site:

“Είναι ένας συνδυασμός μικρής κίνησης, λίγων εσόδων και του ότι οι λογαριασμοί μας (έξοδα) συσσωρεύονται. Στη συνέχεια, προσθέστε και τους συνεχώς αυξανόμενους αντί-πειρατικούς παράγοντες, απλά δεν άξιζε ο πονοκέφαλος πια.”

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).