Πωλούνται όλα τα domains του Torrentz eu


Η πιο χρησιμοποιημένη μηχανή μετα-αναζήτησης torrent για περισσότερο από μια δεκαετία, το Torrentz.eu σταμάτησε να λειτουργεί πέρυσι. Ο λόγος πίσω από την απότομη απόφαση τερματισμού της υπηρεσίας παραμένει ασαφής, αλλά όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να περάσει στο επόμενο βήμα.

Όχι δεν σκοπεύει να λειτουργήσει ξανά την υπηρεσία, αλλά διαθέτει τα domain names προς πώληση, για όποιον ενδιαφέρεται. Torrentz

Πέρυσι, η κοινότητα των torrents έχασε δύο από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες. Η πρώτη ήταν το KickassTorrents που έκλεισε από το FBI, και λίγες μέρες αργότερα, ακολούθησε το Torrentz.eu που αποφάσισε να κλείσει εθελοντικά. Χωρίς κάποια προηγούμενη προειδοποίηση, όλες οι καταχωρίσεις torrents που περιείχε το site αφαιρέθηκαν από τη μηχανή αναζήτησης.

Ο διαχειριστής του site δεν έκλεισε την ιστοσελίδα, αλλά αντί να προσφέρει τα συνηθισμένα links που οδηγούσαν σε torrents, οι επισκέπτες έβλεπαν το ακόλουθο μήνυμα:

“Το Τorrentz θα σας αγαπάει πάντα. Farewell.”

Σήμερα, περίπου ένα χρόνο αργότερα, το Τorrentz συνεχίζει να είναι online, χωρίς μηχανή αναζήτησης torrent. Τον ρόλο της σελίδας ανέλαβε μια άλλη με το όνομα Τorrentz2, και σήμερα έχει εκατομμύρια ημερήσιους επισκέπτες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην original σελίδα Torrentz.eu, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν στο εγγύς μέλλον. Όλα τα domain names του site Τorrentz, (Τorrentz.eu, Τorrentz.com και Τorrentz.in), διατίθενται προς πώληση, όπως θα δείτε και εσείς αν επισκεφτείτε την σελίδα.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news