Δημοσιεύστε tweets από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome


Tweets άμεσα από την γραμμή διευθύνσεων του Chrome: Η γραμμή διευθύνσεων του Chrome ονομάζεται και Omnibox.

Τα χαρακτηριστικό του Chrome κάνει πολύ περισσότερα από το άνοιγμα των διευθύνσεων που θέλετε να επισκεφθείτε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις, να προσθέσετε συμβάντα στο ημερολόγιό σας και χάρη στην επέκταση του Chrome Chromnitweet, μπορείτε να δημοσιεύσετε ότι θέλετε άμεσα στο Twitter.tweets

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση του Chrome στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα σας ζητηθεί να δώσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να δημοσιεύετε tweets, άμεσα από τη γραμμή διευθύνσεων του browser πληκτρολογώντας στην αρχή του μηνύματος ένα απλό tw.

Η επέκταση θα μετατρέψει αυτόματα το κύριο πλαίσιο διευθύνσεων του Chrome σε ένα πλαίσιο δημοσιεύσεων του Twitter. Θα το δείτε καθώς θα εμφανιστεί αυτόματα (με το πληκτρολογήσετε tw και αφήσετε ένα κενό) σαν tab Chromnitweet στο Omnibox.

Καθώς πληκτρολογείτε, η επέκταση Chromnitweet θα σας εμφανίζει πόσους χαρακτήρες έχετε στην διάθεσή σας.

Το Chromnitweet θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να απλοποιήσετε τις δημοσιεύσεις στο Twitter, κάνοντάς το απευθείας από το ίδιο παράθυρο όπου διαβάζετε κάτι.

Για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε και πως να χρησιμοποιήσετε το Chromnitweet, παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο:

Κατεβάστε το Chromnitweet


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news