Το Twitter κυκλοφόρησε επίσημα το “retweet με σχόλιο”

Το νέο χαρακτηριστικό “Retweet με το σχόλιο” επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν ένα tweet στα δικά τους tweets, Το “Retweet with comment” ουσιαστικά είναι ένας τρόπος παράκαμψης του ορίου των 140 χαρακτήρων που επιτρέπει το Twitter σε ένα σχόλιο. Το χαρακτηριστικό είναι από σήμερα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Τwitter και στην ενημερωμένη εφαρμογή του iPhone. Η Android εφαρμογή ενδέχεται να ενημερωθεί σύντομα.

Για την ενσωμάτωση των tweets στα retweets μέχρι σήμερα θα έπρεπε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τα tweets περικόπτοντας χαρακτήρες.

Από σήμερα θα μπορείτε να το κάνετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Την άφιξη του νέου χαρακτηριστικού υποδέχτηκαν με ειρωνικούς πανηγυρισμούς οι χρήστες του Twitter, καθώς είναι ένα hack το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.twitter evolve

Ο εξαναγκασμός των χρηστών να περικόπτουν τις φλύαρες σκέψεις τους σε μεστά tweets ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Τwitter.

Όμως όπως φαίνεται η πλατφόρμα ωριμάζει, και πολλοί σημαίνοντες ή και μη σημαίνοντες χρήστες χρειάζονται νέους τρόπους για να μπορούν να χρησιμοποιούν το Twitter ως κύρια πλατφόρμα επικοινωνία (χωρίς περιορισμούς στη φλυαρία τους) με το κοινό τους, αντί, για ένα blog.

  Μηνύματα που εξαφανίζονται στο Facebook Messenger για iOS;

Ένας δημοφιλής τρόπος παράκαμψης του ορίου των 140 χαρακτήρων του Τwitter που χρησιμοποιούν σήμερα οι χρήστες του είναι και η δημοσίευση φωτογραφιών με αποσπάσματα από άρθρα.

Η προσθήκη του νέου χαρακτηριστικού δείχνει ότι η ομάδα διαχείρισης του Τwitter, έχει “διαβάσει” τις ανάγκες του κοινού και αρχίζει να ανασχεδιάζει την πλατφόρμα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά που έλειπαν και που θα κάνουν τη ζωή στο microblogging δίκτυο ευκολότερη.  Ελπίζουμε να μην χάσει με τον καιρό η πλατφόρμα τον χαρακτήρα της, γιατί μέχρι σήμερα το όριο των 140 χαρακτήρων φαίνεται να αποδίδει πολύ καλά.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  1  =