Διαγωνισμός Wallpaper του επερχόμενου Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus)

Κάθε χρόνο, ένα μέλος της κοινότητας Ubuntu, ο Nathan Haines διοργανώνει ένα διαγωνισμό Showcase σε σε μια ομάδα του Flickr για το καλύτερο Wallpaper της επερχόμενης έκδοσης του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος. Έτσι και φέτος όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να μπουν στην ομάδα του Flickr μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες και να υποβάλουν τα σχέδια τους για τον διαγωνισμό.

Η ομάδα ονομάζεται Free Culture Showcase wallpaper και αφορά τα Wallpapers που θα έρθουν με το επερχόμενο Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus).Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus)

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι ένας διαγωνισμός που θα σας αποφέρει χρήματα ή κάποιο άλλο μεγάλο βραβείο. Αν όμως η εικόνα σας είναι μεταξύ των φιναλίστ, θα έχετε την ικανοποίηση ότι θα προβάλετε στα συστήματα εκατομμυρίων χρηστών του buntu σε όλο τον κόσμο.

“Είτε στην εργασίας, το τηλέφωνο ή το , η σας μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν οι χρήστες του Ubuntu από την οθόνη καλωσορίσματος Ubuntu ή στην επιφάνεια εργασίας τους”, αναφέρει ο Nathan Haines σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο blog του.

Πως μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό Flickr, ο οποίος συνήθως απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Yahoo (αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την ). Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπείτε στην ομάδα του Flickr “Ubuntu 17.04 Free Culture Showcase – Wallpapers

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες προσεκτικά πριν από την υποβολή των εικόνων σας που θα πρέπει να ανεβάσετε στη του Flickr.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι τις 5 Μαρτίου του 2017.

Αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες στο ειδικό wiki του Ubuntu σε https://wiki.ubuntu.com/UbuntuFreeCultureShowcase.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν πριν από την κυκλοφορία της τελικής Beta του Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus), η οποία θα γίνει στις 23 Μαρτίου του 2017 (αν όλα πάνε καλά με την ανάπτυξη). Η τελική έκδοση του Ubuntu 17.04 θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου του 2017.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).