Η αθροιστική έκδοση KB4490481 για τα Windows 10/1809 είναι διαθέσιμη


Η Microsoft κυκλοφόρησε χθες την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4490481 των Windows 10 για τις συσκευές που τρέχουν την έκδοση 1809, η οποία είναι και η τελευταία για τους κανονικούς υπολογιστές.

Η έκδοση έγινε διαθέσιμη μόνο μία ημέρα μετά την αποστολή της από την εταιρία, στο εσωτερικό δακτύλιο Preview Release. Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα Windows 10 έκδοση 1809, τα οποία αναφέρονται και ως “Ενημέρωση του Οκτωβρίου του 2018”, και αυξάνει τον αριθμό δημιουργίας του λειτουργικού συστήματος στο 17763.404.

Ο κατάλογος των αλλαγών (changelog) που περιέχει η KB4490481 είναι τεράστιος και μπορείτε να τον δείτε στην Αγγλική γλώσσα, από εδώ.

Ωστόσο, αξίζει να γνωρίζετε ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ένα ζήτημα που έχει επηρεάσει τους υπολογιστές με πολλαπλές συσκευές ήχου. Πρόκειται για ένα σφάλμα που αναγνωρίστηκε από τη Microsoft στις προηγούμενες αθροιστικές ενημερώσεις.

Διαβάζουμε στο Changelog: “Οι εφαρμογές που παρέχουν προηγμένες επιλογές για εσωτερικές ή εξωτερικές συσκευές εξόδου ήχου, ενδέχεται να σταματήσουν απροσδόκητα να λειτουργούν. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται για χρήστες που επιλέγουν μια συσκευή εξόδου ήχου διαφορετική από την “Προεπιλεγμένη συσκευή ήχου”. Παραδείγματα εφαρμογών που μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν, περιλαμβάνουν το Windows Media Player, το Realtek HD Audio Manager και το Sound Blaster Control Panel”.

Επιπλέον, η Microsoft αναφέρει ότι έχει επιλύσει ένα σφάλμα που προκάλεσε την επαναφορά της διάταξης του μενού “Έναρξη”, μετά από την αναβάθμιση σε Windows 10 έκδοση 1809. Με άλλα λόγια, μετά την αναβάθμιση από μια παλαιότερη έκδοση των Windows 10 στην έκδοση 1809 τον Οκτώβριο του 2018, το μενού “Έναρξη” έχασε τις ρυθμίσεις του, επομένως αυτή η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει αυτήν την απροσδόκητη συμπεριφορά.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, δεν υπάρχουν αναφορές για αποτυχημένες εγκαταστάσεις και όλα έγιναν ομαλά στις δικές μας συσκευές, εδώ στο iguru.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news