Το Facebook αποσύρει τις εφαρμογές του από το Windows Phone στις 30 Απριλίου


Οι εφαρμογές Facebook, Messenger και Instagram αποσύρονται από τα τηλέφωνα Windows Phone, στις 30 Απριλίου.

Το Facebook αποχαιρετά την οικογένεια των εφαρμογών του για το Windows Phone, συμπεριλαμβανομένου του Messenger, του Instagram και της αρχικής εφαρμογής Facebook. Στην πραγματικότητα το Facebook θα τερματίσει την υποστήριξή του για τις εφαρμογές του στα Windows Mobile από τις 30 Απριλίου. Οι χρήστες των Windows Phone, αν θέλουν να έχουν υποστήριξη και updates, θα πρέπει να καταφύγουν στην πρόσβαση στο Facebook ή το Instagram μέσω του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου τους.

Η επερχόμενη απόσυρση παρατηρήθηκε για πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο στο Instagram. Οι χρήστες των Windows Phone δήλωσαν στο Reddit ότι έλαβαν ειδοποίηση που τους έλεγε ότι το Instagram θα απέσυρε την εφαρμογή του στις 30 Απριλίου. Το Facebook, το Instagram και το Messenger είναι από τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές στο Microsoft Store, αλλά δεν είναι σαφές πόσοι ενεργοί χρήστες θα επηρεαστούν.

Επίσης, η απόσυρση του Facebook δεν πρέπει να εκπλήσσει τους χρήστες των Windows Phone, καθώς αυτοί κρατούν σε μια συσκευή που βρίσκεται στο τέλος της. Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τα κινητά τηλέφωνα.

Φυσικά και υπάρχουν ακόμα λίγοι χρήστες των Windows Phone, που παραμένουν προσκολλημένοι στις ολοένα και πιο ανενεργές συσκευές τους. Οι χρήστες αυτοί, που ακόμα χρησιμοποιούν το Windows Phone, το έτος 2019, το κάνουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: ορισμένοι προτιμούν τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής τους, άλλοι δυσπιστούν με την ακριβή Apple και άλλοι με τις ιστορίες για το απόρρητο της Google. Και κάποιοι μπορεί απλά να μην θέλουν να μάθουν πως να χειρίζονται μία νέα συσκευή, με άλλο λογισμικό, διαφορετικό από αυτό που ξέρουν.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news