Το Facebook αποσύρει τις εφαρμογές του από το Windows Phone στις 30 Απριλίου

Οι εφαρμογές , Messenger και αποσύρονται από τα τηλέφωνα Windows Phone, στις 30 Απριλίου.

Το Facebook αποχαιρετά την οικογένεια των εφαρμογών του για το Windows Phone, συμπεριλαμβανομένου του Messenger, του Instagram και της αρχικής εφαρμογής Facebook. Στην πραγματικότητα το Facebook θα τερματίσει την υποστήριξή του για τις εφαρμογές του στα Windows Mobile από τις 30 Απριλίου. Οι χρήστες των Windows Phone, αν θέλουν να έχουν υποστήριξη και , θα πρέπει να καταφύγουν στην πρόσβαση στο Facebook ή το Instagram μέσω του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου τους.

Η επερχόμενη απόσυρση παρατηρήθηκε για πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο στο Instagram. Οι χρήστες των Windows Phone δήλωσαν στο Reddit ότι έλαβαν ειδοποίηση που τους έλεγε ότι το Instagram θα απέσυρε την εφαρμογή του στις 30 Απριλίου. Το Facebook, το Instagram και το Messenger είναι από τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές στο Store, αλλά δεν είναι σαφές πόσοι ενεργοί χρήστες θα επηρεαστούν.

Επίσης, η απόσυρση του Facebook δεν πρέπει να εκπλήσσει τους χρήστες των Windows Phone, καθώς αυτοί κρατούν σε μια συσκευή που βρίσκεται στο τέλος της. Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τα κινητά τηλέφωνα.

  Η κατασκοπία στα Open-Source projects: ποιον εμπιστεύεστε;

Φυσικά και υπάρχουν ακόμα λίγοι χρήστες των Windows Phone, που παραμένουν προσκολλημένοι στις ολοένα και πιο ανενεργές συσκευές τους. Οι χρήστες αυτοί, που ακόμα χρησιμοποιούν το Windows Phone, το έτος 2019, το κάνουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: ορισμένοι προτιμούν τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής τους, άλλοι δυσπιστούν με την ακριβή και άλλοι με τις ιστορίες για το απόρρητο της . Και κάποιοι μπορεί απλά να μην θέλουν να μάθουν πως να χειρίζονται μία νέα συσκευή, με άλλο λογισμικό, διαφορετικό από αυτό που ξέρουν.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  68  =  73