Κάντε μια εικονική περιήγηση στις Βερσαλλίες μέσω της Google

Η προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια εικονική περιήγηση στις Βερσαλλίες. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο παλάτι των Βερσαλλιών, να δείτε εκατοντάδες έργα τέχνης σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και, επιπλέον, να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές Google Arts and Culture.

Βερσαλλίες

Τι είναι το παλάτι των Βερσαλλιών;
Το παλάτι των Βερσαλλιών είναι η πρώην βασιλική κατοικία της Γαλλίας. Ο Λουδοβίκος XVI και η Marie Antoinette ζούσαν εκεί όταν ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση το 1789. Και τώρα οι Βερσαλλίες είναι μια περιοχή Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα αξιοθέατα στη Γαλλία.

Για αυτούς που δεν μπορούν να επισκεφθούν το παλάτι των Βερσαλλιών η Google δημιούργησε μια εικονική περιήγηση αφιερωμένη στις Βερσαλλίες, την ιστορία της, τους κατοίκους της και τα πολλά έργα τέχνης που περιέχονται στα τείχη του παλατιού της.

Οι Βερσαλλίες όμως ήταν ήδη μέρος της εφαρμογής Google Arts and Culture. Έτσι, με την νέα εικονική περιήγηση υπάρχουν πλέον 18 νέες εικονικές εκθέσεις με συνολικά 340 έργα τέχνης, όπως μέλη της βασιλικής οικογένειας, αρχειακές φωτογραφίες των Βερσαλλιών και άλλα.

  ΑΙ ανακαλύπτει από την αρχή την Φυσική

Η εικονική περιήγηση διατίθεται ως εφαρμογή μέσω του και ονομάζεται VersaillesVR. Απαιτεί να έχετε ένα από τα ακόλουθα headset εικονικής πραγματικότητας: HTC Vive, Oculus Rift, ή Valve Index.

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό βίντεο:

 

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  2  =