Κάντε μια εικονική περιήγηση στις Βερσαλλίες μέσω της Google


Η Google προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια εικονική περιήγηση στις Βερσαλλίες. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο παλάτι των Βερσαλλιών, να δείτε εκατοντάδες έργα τέχνης σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και, επιπλέον, να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές Google Arts and Culture.

Βερσαλλίες

Τι είναι το παλάτι των Βερσαλλιών;
Το παλάτι των Βερσαλλιών είναι η πρώην βασιλική κατοικία της Γαλλίας. Ο Λουδοβίκος XVI και η Marie Antoinette ζούσαν εκεί όταν ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση το 1789. Και τώρα οι Βερσαλλίες είναι μια περιοχή Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα αξιοθέατα στη Γαλλία.

Για αυτούς που δεν μπορούν να επισκεφθούν το παλάτι των Βερσαλλιών η Google δημιούργησε μια εικονική περιήγηση αφιερωμένη στις Βερσαλλίες, την ιστορία της, τους κατοίκους της και τα πολλά έργα τέχνης που περιέχονται στα τείχη του παλατιού της.

Οι Βερσαλλίες όμως ήταν ήδη μέρος της εφαρμογής Google Arts and Culture. Έτσι, με την νέα εικονική περιήγηση υπάρχουν πλέον 18 νέες εικονικές εκθέσεις με συνολικά 340 έργα τέχνης, όπως μέλη της βασιλικής οικογένειας, αρχειακές φωτογραφίες των Βερσαλλιών και άλλα.

Η εικονική περιήγηση διατίθεται ως εφαρμογή μέσω του Steam και ονομάζεται VersaillesVR. Απαιτεί να έχετε ένα από τα ακόλουθα headset εικονικής πραγματικότητας: HTC Vive, Oculus Rift, ή Valve Index.

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό βίντεο:

 


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news