Το YouTube Music έρχεται προεγκατεστημένο στο Android

Από δω και στο εξής, η εφαρμογή θα είναι προεγκατεστημένη στις συσκευές Android 9 και Android 10.

Φαίνεται ότι η βάζει ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο του Google Music καθώς σταματάει να το έχει προεγκατεστημένο στις συσκευές Android και στην θέση του φέρνει το .

Τον Μάιο του 2018, η Google είχε ανακοινώσει το YοuTube Music. Τότε, η συγκεκριμένη εφαρμογή ερχόταν με δύο “γεύσεις”: την δωρεάν έκδοση που περιέχει διαφημίσεις και την πληρωμένη έκδοση πληρωμής που ονομαζόταν YοuTube Music Premium. Η δωρεάν έκδοση ζει και βασιλεύει και από ότι φαίνεται η κατασκευάστρια εταιρεία την προωθεί περαιτέρω.

Έτσι η εφαρμογή αυτή πρόκειται να αντικαταστήσει τη εφαρμογή Google Music Play. Η Google ανακοίνωσε τη μετάβαση σε ένα άρθρο στο επίσημο ιστολόγιο του YouTube.

Προς το παρόν προεγκατεστημένη είναι η Google Music Play και τη YοuTube Music μπορείτε να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα από το Play Store. Αλλά σύντομα θα γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

  Chrome 103.0.5060.114 ενημερώστε άμεσα (0day)

Αν έχετε επισκεφτεί το YouTube πρόσφατα, θα έχετε δει διαφημίσεις για το YοuTube Music. Η Google διαφημίζει δυνατά το YouTube Music, οπότε να περιμένετε την αλλαγή πολύ σύντομα. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι εμποδίζει την Google να καταργήσει πλήρως τη Google Music Play, αφού δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση. Αυτή πάντως η απόφαση της εταιρείας οδηγεί προς τα εκεί.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


3  +  5  =