Το YouTube Music έρχεται προεγκατεστημένο στο Android


Από δω και στο εξής, η εφαρμογή YouTube Music θα είναι προεγκατεστημένη στις συσκευές Android 9 και Android 10.

Φαίνεται ότι η Google βάζει ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο του Google Music Play καθώς σταματάει να το έχει προεγκατεστημένο στις συσκευές Android και στην θέση του φέρνει το YouTube Music.

Τον Μάιο του 2018, η Google είχε ανακοινώσει το YοuTube Music. Τότε, η συγκεκριμένη εφαρμογή ερχόταν με δύο “γεύσεις”: την δωρεάν έκδοση που περιέχει διαφημίσεις και την πληρωμένη έκδοση πληρωμής που ονομαζόταν YοuTube Music Premium. Η δωρεάν έκδοση ζει και βασιλεύει και από ότι φαίνεται η κατασκευάστρια εταιρεία την προωθεί περαιτέρω.

Έτσι η εφαρμογή αυτή πρόκειται να αντικαταστήσει τη εφαρμογή Google Music Play. Η Google ανακοίνωσε τη μετάβαση σε ένα άρθρο στο επίσημο ιστολόγιο του YouTube.

Προς το παρόν προεγκατεστημένη είναι η Google Music Play και τη YοuTube Music μπορείτε να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα από το Play Store. Αλλά σύντομα θα γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Αν έχετε επισκεφτεί το YouTube πρόσφατα, θα έχετε δει διαφημίσεις για το YοuTube Music. Η Google διαφημίζει δυνατά το YouTube Music, οπότε να περιμένετε την αλλαγή πολύ σύντομα. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι εμποδίζει την Google να καταργήσει πλήρως τη Google Music Play, αφού δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση. Αυτή πάντως η απόφαση της εταιρείας οδηγεί προς τα εκεί.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news