Η Visa διευκόλυνε την διανομή παιδικού πορνό

Το Variety αναφέρει: Την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, ο δικαστής Cormac Carney του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ της Κεντρικής Περιφέρειας της Καλιφόρνια εξέδωσε μια απόφαση για την υπόθεση Fleites v. MindGeek, αρνούμενος την πρόταση της Visa να απορρίψει το ότι παραβίαζε τον Νόμο περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού της Καλιφόρνια. (PDF)

visa

Ο συγκεκριμένος νόμος απαγορεύει τις παράνομες , αθέμιτες ή δόλιες επιχειρηματικές πράξεις και κάθε πρακτικές πληρωμών για παιδική πορνογραφία.

Στην απόφασή του, ο Carney έκρινε ότι η Visa συμμετείχε σε εγκληματική συνωμοσία με τη MindGeek για τη δημιουργία εσόδων από παιδική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι:

“Η Visa γνώριζε ότι οι ιστότοποι της MindGeek κέρδιζαν χρήματα από παιδική πορνογραφία”, ότι υπήρχε μια “ποινική συμφωνία για οικονομικά οφέλη από παιδικό πορνό που μπορεί να συναχθεί από την απόφαση [της Visa] να συνεχίσει να αναγνωρίζει την MindGeek σαν έμπορο παρά το γεγονός ότι φέρεται να γνώριζε ότι η εταιρεία είχε σημαντικά έσοδα από την παιδική πορνογραφία.”

Αναφέρει ακόμα ότι “το δικαστήριο μπορεί να συμπεράνει ότι η Visa είχε σκοπό να βοηθήσει την MindGeek στο να δημιουργήσει έσοδα από την παιδική πορνογραφία, παρέχοντας εν γνώσει της το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση του εγκλήματος”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.
Visa

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).