Το Vivaldi 2.2 εισάγει το Picture-in-Picture, μία ευφυή διαχείριση καρτελών και πλοήγηση

Η εταιρεία Technologies κυκλοφόρησε σήμερα το βασισμένο στο , Vivaldi 2.2, καινοτομώντας στην λειτουργία των προγραμμάτων περιήγησης.

Vivaldi

Αν και η προηγούμενη έκδοση, η 2.1, μας είχε έρθει μόλις πριν από ενάμιση μήνες φέρνοντας τότε υποστήριξη για τον κωδικοποιητή βίντεο AV1 και μια πιο έξυπνη λειτουργία γρήγορων εντολών, η σημερινή έκδοση Vivaldi 2.2 παρουσιάζει ακόμα περισσότερα καλούδια. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε αφού στον 2.2 θα δείτε νέες τεχνικές όπως Picture-in-Picture (PiP), πιο προσαρμόσιμες γραμμές εργαλείων και πιο έξυπνη διαχείριση καρτελών.

Τι νέο υπάρχει στο Vivaldi 2.2


Ακολουθώντας τα βήματα του προγράμματος περιήγησης , το Vivaldi 2.2 παρουσιάζει την υποστήριξη Picture-in-Picture (PiP), επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο HTML5 σε ένα επιπλέον παράθυρο ενώ κάνουν κάτι άλλο στους προσωπικούς τους υπολογιστές. Το Picture-in-Picture μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας δεξί κλικ σε ένα βίντεο ή με διπλό δεξί κλικ σε συγκεκριμένους ιστότοπους φιλοξενίας βίντεο, όπως το YouTube.

Μιλώντας για μια καλύτερη εμπειρία streaming βίντεο, το Vivaldi 2.2 βελτιώνει την υποστήριξη προς το Netflix για χρήστες , οι οποίοι μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από κορυφαίες ιστοσελίδες φιλοξενίας βίντεο, όπως το Netflix.

  FormBook εκτοπίζει το Emotet, GuLoader-Joker ανατρέπουν τον Δείκτη

Προστέθηκε η δυνατότητα αποθήκευσης επιλεγμένων καρτελών, για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, τις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ξανά για μεταγενέστερη χρήση, καθώς και η ταχύτερη λειτουργία αλλαγής καρτελών χάρη στην αρίθμηση των καρτελών στο μενού Παράθυρο. Μπορείτε να αλλάξετε καρτέλες με τα πλήκτρα Alt + w και ακολούθως πατώντας τον αριθμό της καρτέλας.

Με τις Γρήγορες Εντολές, οι χρήστες του Vivaldi θα μπορούν πλέον να πλοηγηθούν καλύτερα στον ιστότοπο, αποκτώντας πρόσβαση σε μια λίστα με συντομεύσεις, που είναι διαθέσιμες για τον αντίστοιχο ιστότοπο μέσω μιας νέας επιλογής “Προβολή συντομεύσεων πρόσβασης ιστοσελίδας”. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε πίσω στο ιστορικό της περιήγησής σας με ένα κλικ στη γραμμή διευθύνσεων και να πραγματοποιήσετε απευθείας αναζήτηση στο Web από την Αρχική σελίδα

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Vivaldi 2.2 κάνει την προσαρμογή της γραμμής εργαλείων, επιτρέποντας στους χρήστες να την απομακρύνουν αφαιρώντας όλα τα κουμπιά που δεν χρησιμοποιούν μέσω μιας νέας επιλογής μενού “Προσαρμογή”. Κάντε δεξί κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά για να δείτε την νέα δυνατότητα.

  Google επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα

Ως συνήθως, μπορείτε να κατεβάσετε το Vivaldi 2.2 για Linux, macOS και Windows ή να ενημερώσετε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σας μέσω της επιλογής “Ενημερώσεις” στο μενού.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  50  =  53