Η εφαρμογή WhatsApp έφτασε τους 500 εκατομμύρια χρήστες

O είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι η εφαρμογή θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Όπως όλα δείχνουν, η υπηρεσία messaging είναι επίσημα στα μισά του δρόμου προς τα εκεί.

Η WhatsΑpp ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έχει έφτασε τα 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες πέντε έτη μετά την έναρξη της υπηρεσίας.
Facebook-WhatsApp

“Τους τελευταίους μήνες, μεγαλώνουμε ταχύτερα σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Ινδία, το Μεξικό και Ρωσία. Οι χρήστες μας είναι, ανεβάζουν καθημερινά περισσότερες από 700 εκατομμύρια φωτογραφίες και 100 εκατομμύρια βίντεο,” δήλωσε η ομάδα του WhatsΑpp σε μια δημοσίευση στο της.

To έφθασε το ορόσημο των 500 εκατομμυρίων χρηστών τον Ιούλιο του και χρειάστηκε λίγο περισσότερο από έξι χρόνια από την ημερομηνία που ξεκίνησε το κοινωνικό δίκτυο. Με αυτό το ρυθμό, η υπηρεσία WhatsΑpp θα πρέπει να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες πιο γρήγορα από ότι το έκανε το Facebook.

Εν τω μεταξύ η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ενέκρινε τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας από το Facebook νωρίτερα αυτό το μήνα. Εκκρεμεί βέβαια ακόμα η έγκριση από τις διεθνείς ρυθμιστικές αρχές.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  87  =  97