Το WhatsApp θα αρχίσει να μοιράζει τα δεδομένα σας στο Facebook

Το προχωράει σε μια σημαντική αλλαγή προσθέτοντας όρους που του επιτρέπουν να διαμοιράζεται τα του χρήστη με τη μητρική εταιρεία του, το .

whatsapp

Η εταιρεία αναφέρει ότι χρειάζεται να μοιράζονται τα δεδομένα για να μπορέσει να δοκιμάσει μέσα στο επόμενο δίμηνο νέα χαρακτηριστικά, όπως “τρόπους για να επικοινωνείτε με τις επιχειρήσεις που έχουν σημασία για εσάς” και “ειδοποίηση από την τράπεζά σας για μια δυνητικά παράνομη συν, ή για να σας κοινοποιηθεί από μια αεροπορική εταιρεία η καθυστέρηση μίας πτήσης”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στους όρους χρήσης είναι: τον αριθμό του τηλεφώνου σας, το όνομα του προφίλ, φωτογραφία του προφίλ, κατάσταση και μήνυμα κατάστασης, την τελευταία είσοδός σας και τις αποδείξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα διαβάζει και θα στέλνει τις αποδείξεις, αν η επιλογή είναι ενεργοποιημένη. Δεν περιλαμβάνει το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας .

Ίσως όλο αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα. Όπως και να έχει πάντως σκοπός του Whatsapp είναι οι στοχευμένες διαφημίσεις. Αν ενδιαφέρεστε υπάρχει τρόπος να μην αποσταλούν τα στοιχεία σας.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).