Windows 10 Build 17760 με συμβατότητα στα παιχνίδια Tencent

Το νέο Build 17760 ή Windows 10 October 2018 Update, κυκλοφορεί για τους Insiders που παρακολουθούν το Fast Ring. Το changelog αναφέρει πάρα πολλές διορθώσεις σφαλμάτων.

Windows 10

Η εταιρεία αναφέρει:

Η Ομάδα Συμβατότητας των Windows είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ενημέρωση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 θα είναι πλήρως συμβατή με όλα τα μεγάλα παιχνίδια της Tencent. Η συμβατότητα των παιχνιδιών είναι δύσκολη λόγω της πολυπλοκότητας των παιχνιδιών αλλά και των anti-cheat υπηρεσιών. Συνεργαστήκαμε στενά με την Tencent για να δοκιμάσουμε τα παιχνίδια, να ερευνήσουμε τα προβλήματα και να τα επιδιορθώσουμε. Η σκληρή δουλειά μας απέδωσε: είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η θα ευχαριστήσει τους κοινόχρηστους πελάτες μας! Ενθαρρύνουμε όλους τους προγραμματιστές παιχνιδιών ή συνεργάτες που παράγουν λογισμικό κατά της εξαπάτησης (anti-cheaters), να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να διασφαλίζουμε τη συμβατότητα στα προϊόντα τους.

Γενικές αλλαγές, βελτιώσεις και διορθώσεις

Το υδατογράφημα στην κάτω δεξιά γωνία της ς εργασίας δεν υπάρχει πλέον σε αυτό το build. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το τελικό build. Έχουμε ξεκινήσει τη φάση του ελέγχου στον τελικό κώδικα για την τελική κυκλοφορία.
Διορθώσαμε το πρόβλημα στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το .NET 4.7.1.
Διορθώσαμε ένα πρόβλημα σε ορισμένους τύπους αρχείων PDF στο Edge.
Διορθώσαμε ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει συντριβή του browser όταν χρησιμοποιήσατε το δάχτυλό σας για να πάτε πίσω στον Microsoft Edge.
Διορθώσαμε ένα ζήτημα που προκαλούσε συντριβή του Microsoft Edge μετά από το πάτημα του πλήκτρου F12 σε ορισμένες ιστοσελίδες.
Διορθώσαμε ένα πρόβλημα στα εικονίδια στις σελίδες σφαλμάτων του Microsoft Edge.
Διορθώσαμε ένα κενό στην εφαρμογή Ασφάλεια των Windows που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από ένα μεγάλο αριθμό απειλών.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια δοκιμαστική έκδοση, οπότε δεν χρειάζεται να την εγκαταστήσετε. Για τους βιαστικούς, υπομονή για το RTM που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες για τους Insiders.

Όλοι οι άλλοι, καλό θα ήταν να περιμένετε. Η υπομονή μπορεί να σας γλυτώσει από πάρα πολλά προβλήματα συμβατότητας, που παρουσιάζονται μετά από κάθε μεγάλη ενημέρωση της Microsoft.

_______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).