Τα Windows 10, οι τρεις μεγάλες ενημερώσεις και η απογοήτευση

Τα 10, αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά πηγές που βρίσκονται κοντά στο αναπτυξιακό έργο της εταιρείας αποκαλύπτουν ότι η έχει ήδη αρχίσει εργασίες για την πρώτη ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του .windows 10

Οι λεπτομέρειες είναι προφανώς αποθαρρυντικές και θα εξηγήσουμε το λόγο. Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές η Microsoft φαίνεται να ακολουθεί μια εντελώς νέα τακτική για την προώθηση των επερχόμενων Windows 10.

Οι συνεχιζόμενες ειδήσεις για τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού ξεκινούν από την ίδια την εταιρεία και έχουν σαν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Οι διαρροές όμως για τις επόμενες ενημερώσεις, δημιουργούν μεγάλες διαδικτυακές διαμάχες για τα χαρακτηριστικά που μπορεί να μην είναι έτοιμα εγκαίρως για την κυκλοφορία του καλοκαιριού.

Διότι ναι, η πρώτη ενημερωμένη έκδοση έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2015 και αναμένεται να μας φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τα Windows 10, αλλά τα οποία δεν θα είναι έτοιμα για το RTM.

  Patch Tuesday Ιουνίου ενημερώστε άμεσα

Τι θα γίνει όμως με τις ενημερώσεις;

Μετά το λανσάρισμα των Windows 10, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2015, η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει την πρώτη ενημέρωση τον Οκτώβριο, που θα κυκλοφορήσει μαζί με το Windows 10 Mobile.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως την υποστήριξη πρόσθετων για τον , αλλά ο κύριος στόχος της θα είναι ο καθορισμός σφαλμάτων και η βελτίωση των επιδόσεων με βάση τα σχόλια που θα υπάρχουν μετά την διάθεση του RTM.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές μεγάλες ενημερώσεις που προετοιμάζονται για το , σαν μέρος της κυκλοφορίας του Redstone και αναμένεται να φθάσουν Μάιο ή τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.

Αυτή τη φορά, η ενημερωμένη έκδοση Redstone θα φέρει πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά, αλλά θα είναι και αρκετά ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ονομάσει η Microsoft αυτή την έκδοση.

Όπως έχει επιβεβαιώσει η εταιρεία, δεν θα υπάρξουν ή Windows 12, οπότε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κωδικές ονομασίες για να διαφοροποιήσει τις κυκλοφορίες της.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  3  =