Αποκλειστικό Κυκλοφόρησε το Windows XP Unofficial Service Pack 4 RC

H σταθερή (RC) έκδοση του 4 των XP είναι πλέον διαθέσιμη. Περιέχει νέες βελτιώσεις ασφάλειας και σταθερότητας και εμφανίζει αυξημένες επιδόσεις. H έκδοση αυτή θα γίνει οριστική (final) αν το testing των χρηστών που την κατεβάζουν δεν αναδείξει προβλήματα.

Windows XP Unofficial SP4

To SP4 RC περιέχει όλες τις ενημερώσεις για τα μέχρι τον Μάιο του 2014 (IE8, WMP11, MCE2005 με Rollup 2, MSN Explorer 10.5), τα .NET Frameworks 1.0, 1.1, 3.5, 4.0 (το τελευταίο δεν εγκαθίσταται από προεπιλογή), το XPS Viewer EP, το MSXML4.0, το Windows Search 4.0 (ανενεργό από προεπιλογή), τον Bitlocker τo Go Reader και το Windows Powershell 2.0 (ανενεργό από προεπιλογή) ενώ έχει αφαιρεθεί ο Windows Messenger.
Επίσης περιλαμβάνονται βελτιώσεις ασφαλείας κατά του DLL injection (χρησιμοποιούνται αναφορές στο πλήρες path στο μητρώο, έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο ποια αρχεία αναφέρονται κάθε φορά) και χρησιμοποιούνται λιγότερα catalogs – γεγονός που αυξάνει τις επιδόσεις.

  Windows 10 2022 Update ISO

Ακόμη έχουν γίνει κάποια Customizations που επιλύουν αυτόματα κάποια προβλήματα σε ειδικά KB articles – για παράδειγμα στο Windows Firewall – και έχουν υπογραφεί ψηφιακά patched αρχεία που επιτρέπουν την χρήση των XP σε περισσότερη από 4 GB RAM (τα αρχεία αυτά διατίθενται ξεχωριστά και πρέπει να χρησιμοποιηθούν μαζί με το SP4).

Σε σχέση με την Beta 3 η νέα έκδοση είναι σαφώς βελτιωμένη, αφού υποστηρίζει όλα τα προβλεπόμενα σενάρια εγκατάστασης και επιλύει πάρα πολλά glitches.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία από εδώ.

Εγκαταστήστε τα αρχεία με δική σας ευθύνη. Μην ξεχνάτε ότι τα αρχεία δεν προέρχονται από την , αφού έχει σταματήσει την υποστήριξη των XP.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


43  +    =  44