Windows10Debloater αφαίρεση bloatware με ένα click

Είναι γνωστό ότι τα έρχονται με . Είναι κάτι που το συνηθίζει η με τα λειτουργικά της συστήματα.

bloatware

Τα 10 διαθέτουν ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές αλλά και παιχνίδια. Εκτός από τα εγκατεστημένα παιχνίδια, η Microsoft εγκαθιστά επίσης εφαρμογές που κάποιος μέσος χρήστης είναι πολύ απίθανο να χρησιμοποιήσει το π.χ. 3D Builder.

Όλα αυτά μπορείτε να τα αφαιρέσετε, αλλά χρειάζεται αρκετός χρόνος. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να το κάνετε εύκολα με ένα PowerShell script. Το Script θα αφαιρέσει όλα τα bloatware από τα Windows 10 χωρίς να χαλάσει το σύστημά σας.

Ονομάζεται και διατίθεται από το Github.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για την αφαίρεση των bloatware από τα Windows 10, αλλά το συγκεκριμένο script είναι αρκετά αξιόπιστο. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή για την αφαίρεση άλλων εφαρμογών. Το PowerShell script θα αφαιρέσει τα bloatware με ένα click και θα καθαρίζει και το μητρώο των Windows.

  Chrome Pass : Δείτε εύκολα όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς στο Chrome

Ας δούμε ποιες εφαρμογές θα αφαιρεθούν αυτόματα:

Click για να δείτε τη λίστα
3DBuilder, Appconnector, Bing Finance, Bing News, Bing Sports, Bing Weather, Fresh Paint, Get started, Microsoft Office Hub, Microsoft Solitaire Collection, Microsoft Sticky Notes, OneNote, OneConnect, People, Skype for Desktop, Alarms, Camera, Maps, Phone, SoundRecorder, Store, XboxApp, Zune Music, Zune Video, Windows communications apps, Minecraft, PowerBI, Network Speed Test, Phone, Messaging, Office Sway, OneConnect, Windows Feedback Hub, Bing Food And Drink, Bing Travel, Bing Health And Fitness, Windows Reading List, Twitter, Pandora, Flipboard, Shazam, CandyCrush, CandyCrushSoda, King apps, iHeartRadio, Netflix, DrawboardPDF, PicsArt-PhotoStudio, FarmVille 2 Country Escape, TuneInRadio, Asphalt8, NYT Crossword, CyberLink MediaSuite Essentials, Facebook, Royal Revolt 2, Caesars Slots Free Casino, March of Empires, Phototastic Collage, Autodesk SketchBook, Duolingo, EclipseManager, ActiproSoftware, BioEnrollment, Windows Feedback, Xbox Game CallableUI, Xbox Identity Provider, και ContactSupport.

Μετά την λήψη του script μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ πάνω του και να το τρέξετε με το PowerShell, ωστόσο για να λειτουργήσει, θα χρειαστεί να αλλάξετε την πολιτική εκτέλεσης του PowerShell για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στο σύστημά σας.

  F4 Map : Δωρεάν τρισδιάστατος χάρτης

Οι δύο λειτουργίες που τρέχει το script είναι οι: Silent και Interactive.

Η λειτουργία Silent χειρίζεται τα πάντα για σας, ενώ η λειτουργία Interactive θα σας ρωτήσει αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς κλπ.

Για να τρέξετε το script ανοίξτε το PowerShell σαν διαχειριστής. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάντε αντιγραφή και επικόλληση την παρακάτω εντολή και πατήστε Enter. Θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η λήψη των αρχείων που χρειάζεστε από το GitHub, και θα δημιουργηθεί ένα σημείο επαναφοράς συστήματος.

iwr -usebhttps://git.io/debloat|iex

Το script θα αφαιρέσει όλα τα bloatware από τα Windows 10. Δεν θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να διατηρήσετε συγκεκριμένες εφαρμογές ή όχι.

Αν θέλετε να κάνετε όλα τα παραπάνω μόνοι σας κατεβάστε το script στον υπολογιστή σας.

master.zip

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες

bloatware,windows 10,iguru,Windows10Debloater

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  59  =  61