Κυκλοφόρησε το νέο WordPress 4.2 Powell


Η WordPress μόλις αναβάθμισε το λογισμικό της. Η έκδοση 4.2 του WordPress, ονομάζεται “Powell” προς τιμήν του πιανίστα της τζαζ Bud Powell.wordpress

Είναι ήδη διαθέσιμη για λήψη ή ενημέρωση μέσα από το dashboard του WordPress σας.

Τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 4.2 θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε καλύτερα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

WοrdPress 4.2 Field Notes

Κατά την ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση και στη βάση δεδομένων σας. Για αυτό πριν αρχίσετε με την αναβάθμιση του λογισμικού σας, κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας.

Download WοrdPress 4.2 .zip — 6.6 MB

Download .tar.gz — 6.0 MB

Clip it, edit it, publish it. Εξοικειωθείτε με το νέο και βελτιωμένο Clip it.

Ένας ευκολότερος τρόπος να μοιραστείτε περιεχόμενο

Πιάστε το, διορθώστε το, δημοσίευσέ το. Εξοικοιωθείτε με το νέο και βελτιωμένο Δημοσίευσέ Το.

Από τις επιλογές Εργαλείων, και Δημοσίευσέ Το στην μπάρα σελιδοδεικτών του πλοηγού σας ή την οθόνη της κινητής συσκευής σας. Μόλις εγκατασταθεί μπορείτε να μοιράσετε περιεχόμενο με την ταχύτητα του φωτός. Ο διαμοιρασμός των αγαπημένων σας βίντεο, εικόνων και περιεχόμενου δεν ήταν πιο γρήγορος και πιο εύκολος.

Σύρεται τον σελιδοδείκτη κάτω από την μπάρα σελιδοδεικτών. Και όταν βρίσκετε σε μια σελίδα που θέλετε να διαμοιράσετε, απλά “πατήστε” το.

Εκτεταμένη υποστήριξη χαρακτήρων

Η συγγραφή στο WordPress, ανεξάρτητα από τη γλώσσα σας, μόλις έγινε καλύτερη.

 

Το WordPress 4.2 υποστηρίζει μια σειρά από νέους χαρακτήρες απευθείας έτοιμους για χρήση, συμπεριλαμβανομένων της μητρικής κινεζικής, Ιαπωνικούς και Κορεάτικους χαρακτήρες, μουσικά και μαθηματικά σύμβολα και ιερογλυφικά.

Δεν χρησιμοποιείτε κανέναν από αυτούς τους χαρακτήρες; Μπορείτε ακόμη να διασκεδάσετε — τα emoji είναι τώρα διαθέσιμα στο WordPress! Γίνετε δημιουργικοί και διακοσμήστε το περιεχόμενό σας με 💙, 🐸, 🐒, 🍕, και πολλά άλλα emoji.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

 


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news