Κυκλοφόρησε ο νέος Tor Browser 7.5 με ενημερώσεις ασφαλείας

Κυκλοφόρησε χθες ο Tor Browser 7.5,  μία με για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο Web που χρησιμοποιώντας το δίκτυο Tor βοηθά τους χρήστες να διατηρήσουν την τους, ενώ σερφάρουν στο Διαδίκτυο.

Η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Tor περιλαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Βασίζεται στο Firefox ESR 52.6 και περιλαμβάνει τις αντίστοιχες διορθώσεις ασφαλείας, όπως και η αντίστοιχη έκδοση του Firefox. Ο Firefox ESR είναι η έκδοση του γνωστού προγράμματος περιήγησης Firefox με μεγαλύτερη υποστήριξη εκδόσεων που λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά δεν λαμβάνει αρκετά συχνά τις άλλους είδους ενημερώσεις (όχι πάντως τόσο συχνά από ότι η κανονική έκδοση του browser Firefox).

Η έκδοση 7.5 του Tor Browser είναι μια σημαντική ενημέρωση, καθώς είναι η πρώτη που περιλαμβάνει υποστήριξη για «την επόμενη γενιά των υπηρεσιών του Onion», αλλά και άλλες σημαντικές βελτιώσεις.

Μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης στην επίσημη blog του Tor. Υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).