Windows 10 October 2018 Update KB4468550 και KB4468304

Windows 10 October 2018 Update: το σήριαλ συνεχίζεται. Η Microsoft κυκλοφόρησε διαφορετικές ενημερώσεις που υποτίθεται ότι επιλύουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν συστήματα HP και Intel κατά την αναβάθμιση σε Windows 10 στην έκδοση 1809.

Η κυκλοφορία του Windows 10 October 2018 Update (1809) ήταν μια από τις χειρότερες στην ιστορία των Windows. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί πάρα πολλά σφάλματα με τα κυριότερα από αυτά να είναι η διαγραφή αρχείων , η απενεργοποίηση των Windows, τα προβλήματα στον ήχο και τα BSODs.Windows 10 October

Η KB4468550 υποτίθεται ότι θα αποκαταστήσει τον ήχο στα συστήματα που επηρεάζονται. Σύμφωνα με την Microsoft:

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα όπου μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης Intel Smart Sound Technology (έκδοση 09.21.00.3755) μέσω του ή με το χέρι, ο ήχος του υπολογιστή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα κυκλοφορεί μέσω του Windows Update για τα επηρεαζόμενα συστήματα και οι αλλά και από το Microsoft Update Catalog. Για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματος.

Η ενημέρωση KB4468304 φέρεται να επιδιορθώνει το σφάλμα στα συστήματα HP που προκαλεί BSOD κατά την εκκίνηση μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 στην έκδοση 1809. Η Microsoft επιβεβαίωσε αυτό το το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε και η ενημέρωση είναι ήδη  διαθέσιμη μέσω του Windows Update αλλά και από το Microsoft Update Catalog. Η Microsoft αναφέρει:

Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης πληκτρολογίου της HP, (έκδοση 11.0.3.1), μέσω του Windows Update ή εάν το εγκαταστήσατε χειροκίνητα, οι συσκευές HP μπορεί να παρουσιάσουν σφάλμα BSOD: WDF_VIOLATION.

Αυτή τη στιγμή, το Windows 10 October 2018 Update εξακολουθεί να έχει ανασταλεί και δεν μπορεί να εγκατασταθεί από κανένα σύστημα.

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).