Windows 7 άρχισαν να εμφανίζονται οι προειδοποιήσεις

Η Microsoft άρχισε να προειδοποιεί τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος Windows 7 για το επερχόμενο τέλος υποστήριξης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά της Microsoft, ήταν αναμενόμενη και το είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση.

Η Γερμανική ιστοσελίδα DrWindows ισχυρίζεται ότι αυτές οι εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σε συσκευές στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Ευρώπη, αφού χρήστες του λειτουργικού στη Γερμανία έλαβαν πρόσφατα την ίδια προ.Windows 7

Η ειδοποίηση αναφέρει ότι η υποστήριξη των Windows 7 φτάνει στο τέλος της και ότι η Microsoft συνιστά την αναβάθμιση σε κάποια νεότερη λειτουργικού συστήματος το συντομότερο δυνατόν.

Windows 7

Στο τέλος της ειδοποίησης υπάρχει και ένας σύνδεσμος “μάθετε περισσότερα” που οδηγεί τους χρήστες σε μια σελίδα υποστήριξης της Microsoft που αναφέρει πρόσθετες λεπτομέρειες για το τέλος της υποστήριξης των Windows 7.

Η Microsoft φυσικά προωθεί τα Windows 10 σαν συνιστώμενη αναβάθμιση στους χρήστες των Windows 7, αλλά ταυτόχρονα αναφέρει επίσης ότι η αγορά ενός νέου υπολογιστή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιηθεί πλήρως το νέο λειτουργικό .

Η εταιρεία αναφέρει:

Θα μπορούσατε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας που τρέχει με Windows 7, χωρίς ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας, αλλά θα διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο ς από ιούς και κακόβουλα προγράμματα. Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς είναι η αναβάθμιση σε Windows 10. Και ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 είναι με ένα νέο υπολογιστή. Η εγκατάσταση των Windows 10 στην παλαιότερη συσκευή σας, είναι δυνατή αλλά δεν συνιστάται.

Η ειδοποίηση αυτή εμφανίζεται αν εγκαταστήσετε την KB4493132. Αν αφαιρέσετε την συγκεκριμένη ενημέρωση, η προειδοποίηση δεν θα εμφανίζεται πλέον στη συσκευή σας.

Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προειδοποίηση καθώς διαθέτει μια επιλογή απς. Έτσι μπορείτε να αποτρέψετε αυτήν τη συμπεριφορά χωρίς να αφαιρέσετε απαραίτητα την ενημέρωση.

Τα Windows 7 θα φτάσουν στο τέλος της υποστήριξης τους στις 14 Ιανουαρίου 2020. Αυτή τη στιγμή το λειτουργικό τρέχει στο 35% των υπολογιστών όλου του κόσμου.

_______________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).