Αλλάξτε το εικονίδιο του οχήματός σας στους Χάρτες της Google

Οι της Google για κινητά Android δείχνουν το όχημά σας ως βέλος. Τώρα, στην της ς, μπορείτε να αλλάξετε το του οχήματός σας σε κάτι διαφορετικό.

Οι Χάρτες Google για Android δεν είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν την εμφάνιση του εικονιδίου του αυτοκινήτου σας στο χάρτη. Μέχρι τώρα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε και, επομένως, να εξατομικεύσετε την εφαρμογή ακόμη περισσότερο.

Η νέα δυνατότητα θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμη στη συσκευή σας Android. Η προϋπόθεση είναι η συσκευή σας να εκτελεί την εφαρμογή Χάρτες Google έκδοση 10.52.2 ή νεότερη.

Αν δε γνωρίζετε ποια είναι η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής Χάρτες μπορείτε να την αναζητήσετε μέσα από την λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών σας στο Google Play Store. Θα παρατηρήσετε ότι ο αριθμός έκδοσης εμφανίζεται εκεί, στην ενότητα “Περιγραφή εφαρμογής”. Απλά πρέπει να μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω.

Εικονίδιο αυτοκινήτου στους Χάρτες

Βήμα 1. Ξεκινήστε το πρόγραμμα στο Android σας τηλέφωνο και ζητήστε  του να πάτε σε μία . Δεν έχει σημασία ποια, εφόσον η λειτουργία πλοήγησης είναι ενεργή.

Τώρα, εάν η εφαρμογή βρίσκεται στην προεπιλεγμένη κατάσταση, η τοποθεσία του οχήματός σας στο χάρτη θα εμφανίζεται ως το κλασικό σύμβολο βέλους, όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 2. Πατήστε αυτό το σύμβολο βέλους και θα εμφανιστεί μια έκπληξη. Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να επιλέξετε πώς θέλετε να μοιάζει το αυτοκίνητό σας στο χάρτη.

Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο, έχετε τέσσερις επιλογές. Η πρώτη είναι το προεπιλεγμένο βέλος που προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε. Και μετά υπάρχουν άλλες τρεις επιλογές. Ένα κόκκινο , ένα κίτρινο, καθώς και ένα πράσινο φορτηγό.

Βήμα 3. Πατήστε το αυτοκίνητο της αρέσκειά σας και αυτό θα προβληθεί αμέσως στον χάρτη. Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη όσες φορές θέλετε.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε τους Χάρτες Google λίγο πιο πολύχρωμους. Θα ήταν ωραίο να δούμε περισσότερα σύμβολα αυτοκινήτου (και ίσως και μοτοσικλέτα). Ας ελπίσουμε ότι θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).