Η ανάλυση της πρώτης Meta-Διαφήμισης


Πιστεύετε και εσείς ότι το Facebook είναι το πιο αποτρόπαιο, κυνικό project διαστρέβλωσης της ανθρωπότητας και της αλήθειας που έχει δει ποτέ ο κόσμος;

Πιστεύετε ότι η παραμόρφωση είναι ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά; Προσέξτε τη λέξη παραμόρφωση.

Δεν προκαλεί έκπληξη, ότι αφού άλλαξε το όνομά του σε Meta και αυτό-ανακηρύχθηκε δημιουργός ενός μελλοντικού κόσμου, το Facebook άρχισε να απεικονίζει πώς θα μοιάζει αυτός ο κόσμος.

Το Facebook μόλις κυκλοφόρησε μια διαφήμιση βασισμένη σε πίνακα ζωγραφικής ενός εφοριακού. (Το Facebook πάντα τα πήγαινε πολύ καλά στο δούναι και λαβείν). Ο Henri Rousseau άρχισε να ζωγραφίζει σχετικά αργά στη ζωή του και είναι διάσημος με έργα που απεικονίζουν τη ζούγκλα. Εδώ, λοιπόν, είναι το “Fight between a Tiger and a Buffalo” που ερμηνεύτηκε εκ νέου από την αγαπημένη μας εταιρεία – μελλοντική αυτοκράτειρα ενός νέου κόσμου.

Μερικοί νέοι κοιτάζουν επίμονα ένα πίνακα σε μια γκαλερί. Αυτό είναι σημαντικό, και καθόλου τυχαίο καθώς το Facebook χρειάζεται απεγνωσμένα νέους ανθρώπους.)

Ξαφνικά ο τίγρης ζωντανεύει και λέει: “Αυτή είναι η διάσταση της φαντασίας”. Πού το έχετε ξανακούσει αυτό; Λέξη προς λέξη, υπάρχει στο “The Twilight Zone” του Rod Serling.

Πρόκειται για ένα Meta-αστείο; Ή μήπως είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη Metaμόρφωση που θα έρθει;

Αμέσως meta, ολόκληρη η ζούγκλα ζωντανεύει. Αποκτά κίνηση και σύγχρονη μουσική. Τα παιδιά κουνιούνται στον ρυθμό και κοιτάζουν με δέος και θαυμασμό τον meta-παράδεισο, έργο του Mark Zuckerberg. Ίσως ο Mark θα ήθελε να τον κοιτάζουμε με τον ίδιο τρόπο.

Πότε, πώς και γιατί να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Facebook

Δεν μπορώ να αποφασίσω τελικά αν τα ζώα που κοιτούν επίμονα τους νέους είναι πιο ταραγμένα από τους νέους που κοιτούν τα ζώα.
Με ένα τέλειο timing, η διαφήμιση αναφέρει: “Αυτό θα είναι διασκεδαστικό”.

Όταν το Facebook λέει ότι κάτι θα είναι διασκεδαστικό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν τα λέει όλα.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Ολόκληρη η διαφήμιση της Meta είναι μια προσπάθειά να δούμε πέρα ​​από το κατεστραμμένο από το Facebook παρόν, ένα επερχόμενο μολυσμένο (και πάλι από το Facebook) μέλλον.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news