Επαναπροσδιορίζοντας το μεγάλο: η AOC παρουσιάζει οθόνες MVA 28 ιντσών

Οθόνες 28-ιντσων (71,1 εκ.) παρουσιάζει για πρώτη φορά η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC. Τα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vq διαθέτουν μεγάλα 16:9 MVA πάνελ με ανάλυση HD, γωνίες ευρείας θέασης και υψηλή φωτεινότητα. Τα πλούσια χρώματα, η υψηλή αντίθεση και οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης καθιστούν αυτές τις δύο οθόνες ιδανικές τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ψυχαγωγία, όπως και ταινίες. Tα δύο μοντέλα διαθέτουν ευρύ φάσμα υποδοχών και πρόσθετων χαρακτηριστικών, ενώ η m2870Vq είναι επιπλέον εξοπλισμένη με υποδοχή DisplayPort και στερεοφωνικά ηχεία.

aoc

Λαμπερά χρώματα στις 28 ίντσες: η m2870Vq

Τέλεια χρώματα σε εντυπωσιακή κλίμακα

Στην αγορά των 28-ιντσων (71,1 εκ.) εισέρχεται η AOC με τα δύο νέα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vqο της σειράς Value. Χάρη στην τεχνολογία πάνελ MVA, οι εξαιρετικά μεγάλες 16:9 ευρείες οθόνες προσφέρουν πλούσια, ζωντανά χρώματα και πολύ υψηλή αντίθεση :1. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες όπως είναι τα σχεδιαστικά προγράμματα που απαιτούν υψηλή πιστότητα χρωμάτων, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης έως 178°. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης, μόλις 5 ms, οι δύο Full HD οθόνες είναι ιδανικές και για ψυχαγωγία, όπως παιχνίδια και ταινίες, που ζωντανεύουν πραγματικά στις μεγάλες οθόνες των 28 ιντσών. Χάρη στη μεγάλη διάσταση της οθόνης οι καθημερινές εργασίες γραφείου, όπως ο χειρισμός μεγάλων υπολογιστικών φύλλων και προγραμμάτων με πολλαπλά παράθυρα γίνονται πιο εύκολες. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/m² διασφαλίζει καθαρές εικόνες ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.
Ευρύ φάσμα υποδοχών και χαρακτηριστικών
Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με D-Sub, DVI και HDMI υποδοχές, επιτρέποντας τόσο αναλογική όσο και ψηφιακή είσοδο. Η m2870Vq ξεχωρίζει για την πρόσθετη υποδοχή DisplayPort και τα στερεοφωνικά ηχεία. Την εμπειρία του χρήστη βελτιώνει ακόμα περισσότερο μια σειρά από έξυπνα εργαλεία λογισμικού. Παράλληλα, ευφυείς λειτουργίες εικόνας χρησιμοποιούν τα “e-Saver” και “Eco Mode” για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, ενώ το i-Menu επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της οθόνης από το ποντίκι. Το πρόγραμμα “Screen+” επιτρέπει στο χρήστη να επωφεληθεί πλήρως τη μεγάλη επιφάνεια των 28 ιντσών χωρίζοντάς τη σε έως 4 ανεξάρτητα τμήματα, προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων του πληκτρολογίου.

  Microsoft ετοιμάζει μια super εφαρμογή

Βιωσιμότητα και εγγύηση
Τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικό οπίσθιο LED φωτισμό και πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας, όπως το TCO 6.0 ή το Star 6.0. Η AOC παρέχει εγγύηση 3 ετών για τις οθόνες της, συμπεριλαμβανομένης υπηρεσίας επί τόπου αντικατάστασης.

Οι οθόνες είναι ήδη διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή €259 για τη m2870Vhe και €269 για τη m2870vq.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).