Επιτέλους το Chrome για Android κάνει ακύρωση λήψεων

Σύμφωνα με το Android Police, το ενσωματωμένο του δεν διαχειρίζεται τις λήψεις που γίνονται μέσω του . Η τελευταία έκδοση Dev (Chrοme 50) σας επιτρέπει επιτέλους για πρώτη φορά να διακόψετε και να ακυρώσετε τις λήψεις.

Chrome Dev

Έτσι, εάν προσπαθείτε να κατεβάσετε μέσω Chrοme ένα αρχείο PDF, ή MP3 και πρέπει να το σταματήσετε για οποιοδήποτε λόγο, τώρα μπορείτε.

Για να έχετε τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάπως προβληματική δοκιμαστική έκδοση Chrome Dev και το κινητό σας θα πρέπει να τρέχει Marshmallow ή νεότερη έκδοση.

Αν έχετε ήδη κατεβάσει το Android Ν OS για να το δοκιμάσετε, θα ανακαλύψετε ότι λειτουργεί και εκεί επίσης, αλλά από προεπιλογή η λήψη διαφορετικών τύπων αρχείων γίνεται από διαφορετικούς μηχανισμούς και έτσι δεν πρέπει να σας προκαλέσει σύγχυση αν ανοίξουν διαφορετικές εφαρμογές λήψης.

Αν πάλι δεν θέλετε να εγκαταστήσετε τη Dev έκδοση του Chrοme στο τηλέφωνό σας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να βγει η επόμενη σταθερή έκδοση του.

  Kodachi Linux 8.26 anti forensic ανώνυμο λειτουργικό

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα προγράμματα περιήγησης για Android, όπως το Opera που ήδη σας δίνει την δυνατότητα παύσης από το .

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  56  =  62