Browser για δοκιμή ιστοτόπων

Με το δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης LT Browser για επιτραπέζιους υπολογιστές μπορείτε να δείτε πως φαίνεται ένας ιστότοπος σε κινητά τηλέφωνα με πάνω από 45 ανα .

Δεδομένου ότι πολλά άτομα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τις κινητές συσκευές τους, η βελτιστοποίηση του ιστότοπου σας για κινητά είναι εξίσου σημαντική εργασία μαζί με τη βελτιστοποίηση της έκδοσης για υπολογιστές.

Ωστόσο, η δοκιμή της εμφάνισης του site σας στα διάφορα κινητά που υπάρχουν στην αγορά είναι μάλλον μία επίπονη και δύσκολη εργασία, καθώς δεν είναι δυνατόν να έχετε στην κατοχή σας όλη την γκάμα κινητών τηλεφώνων. Η δοκιμή μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί ανέξοδα μέσα από τον desktop υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα περιήγησης LT Browser της εταιρείας LambdaTest, είναι ένα τέλειο εργαλείο για προγραμματιστές και σχεδιαστές, που τους επιτρέπει να δοκιμάζουν πως φαίνονται οι ιστότοποι σε πάνω από 45 είδη ς για κινητά, tablet και επιτραπέζιων υπολογιστών. Το πρόγραμμα επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης, να εγγράφετε δοκιμαστικά βίντεο και να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή, συμπεριλαμβανομένων πινάκων απόδοσης και διαφόρων άλλων.

Το LT Browser είναι μια εφαρμογή για υπολογιστές που διατίθεται για Windows, macOS και Linux. Μπορείτε να πάρετε την τελευταία έκδοση από τον επίσημο ιστότοπο και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Όλες οι δοκιμές πραγματοποιούνται στην εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης για υπολογιστές, ενώ οι αναφορές παρατίθενται στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αναφορά ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή προγράμματος περιήγησης στον υπολογιστή σας, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον LT Browser για να μπορείτε να συγχρονίσετε τον έλεγχο. Στη συνέχεια, μπορείτε να φέρετε στην οθόνη σας μία διάταξη δύο στηλών όπου μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους συσκευών σε κάθε στήλη. Όσον αφορά τον κατάλογο συσκευών, αυτό καλύπτει όλες τις δημοφιλείς και τις πιο πρόσφατες αναλογίες και ανάλυσεις κινητών, καθώς και tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον ιστότοπο στο πλαίσιο URL και αυτός θα φορτωθεί και στις δύο συσκευές. Στη συνέχεια, μπορείτε να το δοκιμάσετε ξεχωριστά και στις δύο συσκευές δίπλα-δίπλα. Μπορείτε να αλλάξετε προσανατολισμό, εναλλαγή κάμερας και τύπο ς δικτύου.

Κατά τη δοκιμή, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης μέρους ή ολόκληρου του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε το στιγμιότυπο οθόνης μετά τη λήψη του. Τα στιγμιότυπα οθόνης αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας στο LT Browser.

Το πρόγραμμα σας προσφέρει διάφορες δυνατότητες δοκιμής, όπως δοκιμή γεωγραφικής τοποθεσίας από διάφορες χώρες και σώζει τα αποτελέσματά σας σε ένα διαδικτυακό πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε στο κόσμο.

Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος σας προσφέρει:

  • 30 λεπτά καθημερινής πρόσβασης στο LT Browser,
  • μία παράλληλη δοκιμή που περιλαμβάνει έως και 5 χρήστες,
  • 60 λεπτά / μήνα δοκιμής σε πραγματικό χρόνο (σε 6 συνεδρίες των 10 λεπτών το καθένα)
  • 10 δοκιμές στιγμιότυπου οθόνης ανά μήνα
  • 10 δοκιμές απόκρισης (βίντεο) ανά μήνα
  • Δωρεάν 100 λεπτά αυτοματισμού για 15 ημέρες (δοκιμαστική λειτουργία)

Συνοπτικά
Το LT Browser είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για σχεδιαστές και προγραμματιστές, επιτρέποντάς τους έναν απλό τρόπο για δοκιμές ιστότοπων για κινητά. Είναι κατάλληλο για προγραμματιστές και ιδιοκτήτες sites που τους αρέσει να “κατσαβιδιάζουν” συνεχώς το site τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε πως φαίνεται το site σας  σε διάφορα κινητά και tablets, μέσα από την λειτουργία για Προγραμματιστές του Chrome.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.084 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).